Bursaspor’a büyük şok! Bir günde değişti…

Bursaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Sırp santrfor fiyat yükseltince transferi yattı… Sportif Direktör Deniz Kolgu’nun önceki gün anlaşma müjdesini verdiği Ognjen Ozegovic’in Manisa FK’dan aldığı astronomik teklif üzerine Bursaspor’dan kabul edilemez isteklerde bulunduğu ortaya çıktı.

Bursaspor’a büyük şok! Bir günde değişti…

Süper Lig hedefiyle başladığı sezonda 20 maçta 20 puanla 17. sıraya kadar gerileyen Bursaspor’un kadrosunu güçlendirmek için prensip anlaşmasına vardığı Ognjen Ozegovic transferi yattı.

Sportif Direktör Deniz Kolgu’nun önceki gün Bosna asıllı Sırp golcüyle anlaştığını açıklamasının ardından resmi sözleşmenin imzalanabilmesi için TFF’nin transfer tahtasını açması bekleniyordu. Ancak dün şok bir gelişme yaşandı ve Manisa FK’nın astronomik teklifi üzerine fiyat yükselten Ozegovic ile ipler koptu.

150 BİN EURO PEŞİN İSTEDİ
Sportif Direktör Deniz Kolgu’nun iki haftadır görüşme halinde olduğu Ozegovic’in Bursaspor’a gelmeyi çok istediğini söylediği ve Teknik Direktör Tamer Tuna ile de bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Yeşil beyazlı kulüple 450 bin euro karşılığında 1,5 yıllığına el sıkışan Ozegovic’e anlaşma gereği 50 bin Euro peşinat ödenecekti. Dün bu transferi resmiyete dönüştürmek için İstanbul’da Etiler’de Ozogovic’in avukatıyla görüşme yapan Deniz Kolgu, ödeme planı sunduğunu, istenilen çekin kendisine gösterdiğini söyledi.

ROTASINI MANİSA FK’YA ÇEVİRDİ
Bu görüşmeden yarım saat sonra arandığını ve yeni taleplerle karşılaştığını belirten Deniz Kolgu, Ozegovic’in 50 bin euroluk peşinatı 150 bin euroya yükselttiğini 1,5 yıllığına 450 bin euro olan anlaşmanın da bonuslardaki artışlarla 750-800 bin euroya yükselmesi üzerine transferden vazgeçtiklerini ifade etti.

Samsunspor ve Kocaelispor ile birlikte Manisa FK’nın da iştahını kabartan Ozegovic’e Ege ekibinin astronomik bir rakam teklif etmesi üzerine Sırp santrforun rotasını Manisa FK’ya çevirdiği ortaya çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. İyi bir golcü olmasına rağmen, bir kulüp onu kapının önüne koyuyorsa bir sorun var demektir.Gorulen tabloda karakter sorunu var anlaşılan.Guvenilmez biri.Kesin ipini nerede istiyorsa orada otlasın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X