Bursaspor’a çok aday mı yoksa…! Bozbey ne yapacak?

Bursaspor camiası mayıs ayındaki olağan kongreye odaklandı. Yeşil beyazlı renklere gönül verenler Süper Lig’in 5 numaralı şampiyonunun biran önce eski günlerine dönebilmesi için genel kurula tüm şehri ve camiayı birleştirecek bir listeyle gidilmesi gerektiğini düşünüyor.

Bursaspor’a çok aday mı yoksa…! Bozbey ne yapacak?

Erdal AKÇAY

61 yıllık tarihinin en zor günlerini geçiren ve önümüzdeki sezon TFF 3.Lig’de mücadele etmek zorunda kalacak olan Bursaspor’da gözler mayıs ayında yapılacak olağan genel kurula çevrilmiş durumda.

18 veya 26 Mayıs’ta yapılacak kongre öncesinde bir çok isim başkan adaylığı için nabız yoklamaya başladı. Ancak yeşil beyazlı renklere gönül verenler, Süper Lig’in 5 numaralı şampiyonunun biran önce eski günlerine dönebilmesi için kongreye çok adayla değil, Bursaspor’u şampiyonluklara ve üst liglere taşıyacak güçlü adayla gidilmesi gerektiğini savunuyor.

BÖLÜNME ZAMANI DEĞİL

Bursaspor’un içinde bulunduğu durum nedeniyle daha fazla bölünmeye değil, birlik beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirten yeşil beyaz sevdalıları, “Aday olmak her üyenin en doğal hakkı. Ancak Bursaspor’un kongreden güçlenerek çıkabilmesi için bol adaya değil, tüm şehri ve camiayı birleştirecek bir başkan adayı ve yönetimine ihtiyaç var.

Transfer tahtasını açılmadan 3.Lig’den çıkılamayacağı bir gerçek. 1,5 milyar lirayı bulan borcu ancak şehirden tam destek alacak bir yönetim çevirebilir. Gün macera arama değil, birlik beraberlik içinde Bursaspor’u kucaklama günü” diye görüş belirttiler.

BAŞKAN BOZBEY NE YAPACAK?

Yerel seçim çalışmaları sırasında ve seçim gecesi Bursaspor’un Bursa’nın en büyük markası olduğunu ve Bursasprluların da yüzünün güleceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de mayıs kongresinde seçilecek yönetime tam destek vermesi bekleniyor.

Adaylığı düşünen bazı isimlerin Başkan Bozbey ile görüşmeye çalıştığı gelen haberler arasında. Başkan Bozbey’in bayramdan sonra camianın ileri gelenleriyle yapacağı bir dizi görüşmenin ardından Bursaspor’un biran önce Süper Lig’e dönüşüyle ilgili yol haritasının belirlenmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X