Bursaspor’a destek sürüyor… İki sponsor birden…

Bursaspor’da Aroma ile tozluk, Emlakjet’le de şapka sponsorluğu konusunda anlaşma imzalandı.

Bursaspor’a destek sürüyor… İki sponsor birden…

Bursaspor, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Aroma tozluk sponsorluğu anlaşması sağlarken, şapka sponsorluğu için de Emlakjet’le sözleşme imzaladı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde ilk olarak Aroma ile tozluk sponsorluğu anlaşması gerçekleştirildi.

İmza törenine Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Ünal ile Aroma Meyve Suyu Fabrikası Genel Müdürü Sefer Kılıç katıldı. Günal, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezon da Bursaspor’a destek olan Aroma firmasına teşekkür etti.

YANINDA OLMAK İSTEDİK
Aroma Genel Müdürü Sefer Kılıç ise, “1968 yılından bu yana Bursa’dan tüm Türkiye’ye dağılan bir marka olarak Bursaspor’un yanında olmaktan mutluyuz. Bu sponsorluğa Aroma olarak maddiyattan çok duygusal olarak bakıyoruz. Zor durumda Bursa’nın önemli bir değerinin yanında olmak için bütçemizi zorlayıp destek vermek istedik” şeklinde konuştu.

Emlakjet ile yapılan imza törenine de Günal’ın yanı sıra Emlakjet CEO’su Tolga İdikat katıldı.

YEŞİL BEYAZ RENKLER BULUŞTU
Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Günal, “2020-2021 sezonu Emlakjet ile forma reklamı kadar değerli bir anlaşma gerçekleştirdik. Logosundaki gibi yeşil beyaz renklere gönül veren Emlakjet ile anlaştık” dedi. Emlakjet CEO’su Tolga İdikat ise “Bursa şehri 3 milyon nüfusuyla en büyük 4. kent. Bunun için şehrin en büyük markası Bursaspor ile anlaştık. Zor günlerde taşın altına elini koyan yönetime destek vermek istedik. Futbolun yeşil beyazı ile gayrimenkulün yeşil beyazı bir araya geliyor” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X