Bursaspor’a ışık tutacak

‘Konjonktürel Şampiyonluktan Sürdürülebilir Başarıya’ temalı Bursaspor çalıştayı başladı.

Bursaspor’a ışık tutacak

Bursasporlular Derneği tarafından düzenlenen ‘Konjonktürel Şampiyonluktan Sürdürülebilir Başarıya’ temalı Bursaspor Çalıştayı start aldı. 

Nilüfer Havva Aslanoba Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekjleştirilen organizasyonda, ligdeki sürdürülebilir başarı, Bursaspor örneği üzerinden tartışıldı. Çalıştay’ın açılışına Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’in yanı sıra birçok davetli katıldı. 

Kimler yok ki

3 gün sürecek Çalıştay’da, Şampiyonluk ve Bursaspor, Futbol, Kent ve Kimlik İlişkisi, Ekonomik Bir Oyun Olarak Futbol, Şiddet ve Taraflar, Medya, Hakem, Taraftar, Futbolcu, Yönetici, Güvenlik Güçleri. konu başlıklarıyla oturumlar yapılacak. Panelde Mustafa Çulcu, Atilla Türker, Tanıl Bora, Tunç Kayacı, Tuğul Akşar, Ahmet Talimciler, Aldülkadir Çevik, Ali Tandoğan, İbrahim Kırkayak, Alp Pehlivan, Korkut Ulucan, Cem Çetin, Güven Erdil, Mitat Koz, İhsan Sezal konuşma yapacak. 

Bursasporlular Derneği Başkanı Levent Batur ve Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Eğitim Sosyoloğu, Prof. Dr. İsmail Doğan konuşmacılara birer sertifika ve 2010 sezonunda alınan Şampiyonluk Kupası’nın minyatürünü hediye etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X