Bursaspor’un kaderi belli oluyor?

Divan Başkanlık Kurulu bugün saat 13.00-17.00 arasında başkan adaylarının başvurularını kabul edecek.

Bursaspor’un kaderi belli oluyor?

Bursaspor’da 22 Mayıs Cumartesi çoğunluk sağlanamadığı takdirde 30 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesi başkan adayları listelerini bugün teslim edecek.

Başkanlığa talip olan isimler, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne giderek saat 13.00 ila 17.00 arasında gerekli evrakları Divan Başkanlık Kurulu’na verecek.

İdris Sevinç Başkanlığı’ndaki Divan Kurulu, listeler üzerinden yapacağı incelemelerin ardından başvuruları kabul edecek.

Mevcut Başkan Erkan Kamat’ın da bugün adaylık başvurusu yapacağı öğrenildi…

Kamat’ın yanı sıra Hayrettin Gülgüler ve Serdar Acarhoroz’ın adaylık başvurusu yapması bekleniyor…

Tüzük gereği başkan adaylığı için 3 yıllık üye olma şartının yanı sıra noterden 100 üyenin imzası gerekiyor. Yönetim kurulu asil listeleri başkan dahil 13, yedekler ise 7 üyeden oluşuyor.

4042 ÜYE OY KULLANABİLECEK
Büyükşehir Belediye Stadı’nda 22 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de yapılacak olağan genel kurul öncesinde 4685 üyesi bulunan Bursaspor’da 4042 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor 643 üye aidatlarını ödemedikleri ve yeni üye olmaları nedeniyle oy kullanamayacak.

Genel kurulun ilk oturumda yapılabilmesi için ise 2022 üyenin haziruna imza atması gerekecek. Aksi takdirde kongre 30 Mayıs Pazar günü çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşecek. Bu arada tüzük gereği 2019 ve 2020 yılı aidat ödemelerini zamanında yapmayan 427 üyenin dernek üyeliği de kongreye yapılacak oylamayla düşürülecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X