Bursaspor’a kimler talip oldu! İşte adaylar ve listeleri…

Bursaspor’un olağan genel kurulu öncesinde üç başkan adayı çıktı… 22 veya 30 Mayıs’ta yapılacak kongrede mevcut başkan Erkan Kamat ile birlikte Serdar Acarhoroz ve Hayrettin Gülgüler yarışacak.

Bursaspor’a kimler talip oldu! İşte adaylar ve listeleri…

Bursaspor’un 22 Mayıs’ta çoğunluk sağlanamadığı takdirde 30 Mayıs’ta yapılacak olağan genel kurulu öncesinde önemli bir aşama daha geçildi.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde saat 13.00’ten itibaren hazır bekleyen İdris Sevinç başkanlığındaki Divan Kurulu, başkan adaylarının başvurularını kabul etti. Başvuru sırasına göre mevcut başkan Erkan Kamat, Serdar Acarhoroz ve Hayrettin Gülgüler kongrede üyelerin huzuruna çıkacak. Gülgüler’in yönetiminde tüzük gereği başkan adayı olamayan Emin Adanur, ekibin lideri olarak gösterildi.

İLK İSİM KAMAT OLDU
Divan Başkanlığı’na ilk gelen isim mevcut Başkan Erkan Kamat oldu. Erkan Kamat, “Bursaspor’a katkımız bugüne kadar nasıl olduysa bundan sonra da olur inşallah. Listemizi tamamladık. Eksiksiz bir şekilde, Divan Kurulu’na teslim ettik. İnşallah dosyamız kabul görür. Bursaspor’a daha faydalı olabilmemiz için önümüzdeki süreçte camiamız bizi bu önemli göreve yeniden layık görürler umarım” sözlerini sarf ettikten sonra listesini teslim etti.

PROJELERİMİZ VAR
Serdar Acarhoroz da listesini Divan Başkanlık Kurulu’na teslim ederken, “Tüm adaylara başarılar dilerim. Bu zor süreçte Bursaspor’un yanında olan bu isimleri alkışlamak gerekiyor. Biz de böylesine zorlu bir süreçte bu göreve talip olduk. Kim seçilirse seçilsin, Bursaspor için en iyi şekilde çalışacaktır. Bizim de projelerimiz ve kendimize göre yöntemlerimiz ve yol haritamız var. Her şey için hayırlı olsun” dedi.

BURSASPOR KAZANACAK
İş insanı Emin Adanur’un ekibinin başkan adayı olarak gösterilen Hayrettin Gülgüler başvurusunu yaptıktan sonra yaptığı kısa konuşmada, “Güzel bir seçim olacağını düşünüyorum. Çoklu adaylar…. Hayırlısıyla kazanan Bursaspor olacak. Teşekkür ediyorum” diye konuştu. Saat 17.00’ye kadar bekleyen Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, kongrenin Bursaspor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Renkler belli oldu

Adaylık başvuruları sırasında listelerin renkleriyle ilgili kuralar da çekildi. İlk başvuruyu yapan Erkan Kamat turuncu, Serdar Acarhoroz sarı, Hayrettin Gülgüler ise mavi rengi çekti.

ERKAN KAMAT’IN LİSTESİ

SERDAR ACARHOROZ’UN LİSTESİ

HAYRETTİN GÜLGÜLER’İN LİSTESİ

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X