Bursaspor’a KOÇ desteği mi geliyor?

Ligin üst sıralarında yer alma iddiasını sürdürebilmek için Bursaspor yönetimi daha fazla maddi kaynağa ihtiyaç duyuyor.

Bursaspor’a KOÇ desteği mi geliyor?

Kaynak yaratmanın yollarından biri de sponsor gelirlerini arttırmak. Bunun için stadyumun isim hakkı ve forma reklamları Bursaspor için önemli gelir kaynakları olarak değerlendiriliyor.

Olay Gazetesi Spor Müdürü Orhan Güney bugün okurlarıyla önemli bir bilgiyi paylaşıyor. Güney’in Olay Gazetesi spor sayfasından aktardığı bilgiye göre Burspor yönetimi Bursa Büyükşehir Stadyumu’nun isim hakkı başta olmak üzere bazı sponsor gelir kaynakları için Tofaş’ı da bünyesinde bulunduran Koç Holdig yönetimiyle görüşüyor.

 

Stadyum için ne istedik?

 

Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk ÇimenBursaspor Başkanı Ali Ay’la görüştü, stadyumu gezdi… İsim hakkı veya sponsorluk için rakam konuşuldu mu? Evet konuşuldu… 

 

Bursaspor Başkanı Ali Ay’ıgünler öncesinden duyurduğu önemli görüşme dün gerçekleşti… Biliyorsunuz, İstanbul’daki bir Kulüpler Birliğtoplantısı sonrası Başkan Ay, Ali Koç’la biraraya gelmişti… İşte o buluşmanın yansımasıydı dünkü görüşme… Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen geldi Bursa’ya… Ali Ay kendisine hem Bursa Büyükşehir Stadı’nı gezdirdi hem de isim hakkı veya sponsorluklarla ilgili bir sunum yaptı… Ay, Koç Holding yöneticisinin karşısına 3 ayrı teklifle çıktı…

Orhan Güney’in yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X