Bursaspor’a ‘Onur’lu sponsorluk

Perakende sektörünün önde gelen markası olan Onur Market, Bursaspor’un yanında olmaya devam ediyor.

Bursaspor’a ‘Onur’lu sponsorluk

Sporun ve sporcunun yanında olmaya özen gösteren Bursa’nın Onur Market’i ; bu yıl üst üste 3.kez Bursaspor kol sponsoru oldu. Onur Market, Bursa’mızın en önemli markası olan Bursaspor’un içinden geçmiş olduğu bu zorlu süreçte yine desteği bırakmadı.

Lansman töreninde bir araya gelen Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özen, Bursaspor Başkanı Ö. Furkan Banaz ve Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Metin Alp basın mensuplarına kol sponsorluğu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özen; “Bursa’mızın en önemli markası olan Bursaspor ile kol kola yürümekten ve desteklemekten onur duyuyoruz derken sözlerine altına toz bulaşsa değerinden ne kaybeder ? Takımımızın tozu temizleyerek süreci başarıyla atlatacağından eminim, sponsorluğumuz Bursamıza ve Bursasporumuza hayırlı olsun dedi.

Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz ise “ 2022-2023 sezonu için kol sponsorluğunda Onur Market’le anlaşmaya vardık.  İyi günde kötü günde desteklerini esirgemeyen Onur Market’e, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özen’e ve mesai arkadaşım Onur Özen’e çok teşekkür ediyorum. Elbirliğiyle kalkıp tekrardan alışkın olduğumuz sahalara geri döneceğiz dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X