Bursaspor’a potada yeni hedef!

Manisa Büyükşehir Belediyespor’u eli boş gönderen Bursaspor İnfo Yatırım’da hedef değişti… Takım olarak sahada gösterdikleri agresifliğin maçı kazandırdığını ifade eden Başantrenör Serhan Kavut, “Önümüzde 3 maçımız ve zorlu bir fikstürümüz var. Buradan play-off çıkartabilir miyiz ona bakacağız” dedi.

Bursaspor’a potada yeni hedef!

Emre KURTBAY

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 27. hafta maçında evinde Manisa Büyükşehir Belediyespor’u iki uzatma sonucunda 102-94 mağlup ederek arka arkaya ikinci, evinde 3 maç aradan sonra ilk galibiyetini alan ve alt sıralarla bağını tamamen koparan Bursaspor İnfo Yatırım’da hedef değişti. Maçı yöneten hakem üçlüsünün art niyetli kararlarına rağmen bu sezon 12. kez kazanmayı başaran yeşil beyazlı ekipte Başantrenör Serhan Kavut, kalan zorlu 3 maçta play-off’a kalabilmek için mücadele edeceklerini söyledi.

PLAY-OFF’A DAHA YAKINIZ

Maçı kazandıkları için mutlu olduklarını ve sahaya çok büyük karakter koyduklarını belirten Kavut, “Tüm oyuncularıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Staff’a, idari ekibimize teşekkür ediyorum. Bizim için çok önemli bir maçtı. Play-off potasına yakın kalmak istiyorduk çünkü. Bu maçtan sonra play-off potasına biraz daha yakınız. Önümüzde 3 maçımız ve zorlu bir fikstürümüz var. Buradan play-off çıkartabilir miyiz ona bakacağız” dedi.

TARAFTARIMIZ HARİKAYDI

Büyük destekleri için yeşil beyazlı taraftarlara teşekkür eden Kavut, “Savunma noktasında tüm oyuncularım agresifti, hiçbirini ayıramam. Maçı istedikleri oradan belliydi. O agresiflikle sayıları atabildik. Evimizde 3 maçtır kazanamıyorduk. Bu taraftarla bu atmosfer çok güzeldi. Onlara da teşekkür ediyorum. Bize çok büyük destek verdiler. İçeride Fenerbahçe maçımız kaldı. O maça da taraftarlarımızı davet ediyorum” diye konuştu. Bursaspor İnfo Yatırım kalan 3 haftada sırasıyla Aliğa Petkim ile deplasmanda, Fenerbahçe Beko ile evinde ve Anadolu Efes ile yine deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Her branşta Bursaspor’un yanında olacağım!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bursaspor her branşta başarılı olmak gibi bir sorumluluğa sahip. Futbolda üzgünüz ama inşallah oradan döneceğiz buna inanıyorum” dedi.

Bursaspor İnfo Yatırım’ın Manisa Büyükşehir Belediyespor’u mağlup ettiği karşılaşmayı başkanlar da takip etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ve Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, mücadeleyi Bursaspor İnfo Yatırım Başkanı Sezer Sezgin ile birlikte protokol tribününden izledi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey her branşta Bursaspor’un yanında olmaya söz verdiğini dile getirdi.

SÖZ VERİYORUM

Futbolda üzgün olduklarını ancak buradan döneceklerine inandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bursaspor her branşta başarılı olmak gibi bir sorumluluğa sahip. Basketbolda önemli bir yerdeyiz. Futbolda üzgünüz ama inşallah oradan döneceğiz buna inanıyorum. Bu maçın ardından play-off mücadelemizi sürdüreceğiz. Basketbol takımımız kalan haftalarda da iyi mücadele ederek Bursa’yı en iyi şekilde temsil edecektir. Bundan sonra da Bursasporumuzun hem futbol, hem basketbol hem de diğer branşlarında da yanında olmaya söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Her şey çok güzel olacak

Bursaspor İnfo Yatırım Başkanı Sezer Sezgin tüm biletleri alarak jest yapan ve takımın yanında olan Büyükeşhir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti. Başkan Sezgin, “Başkanımız göreve başlamasıyla birlikte bütün biletleri satın alarak taraftarımıza çok güzel bir jest yaptı. Bursaspor camiası adına başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X