Bursaspor’a Prof. Dr Süleyman Şahin’den önemli ziyaret; ‘Kulübümüzün her zaman yanındayız’

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin Bursaspor’u ziyaret etti. Bursa’nın Ankara’daki üst düzey bürokratlarından olan Prof. Dr. Şahin, yeşil beyazlı kulübün Sinan Bür yönetimiyle birlikte güzel bir güven ortamına kavuştuğunu beliterek, yeni işbirlikleri ve projeler hakkında yönetim kuruluyla görüş alışverişinde bulundu.

Bursaspor’a Prof. Dr Süleyman Şahin’den önemli ziyaret; ‘Kulübümüzün her zaman yanındayız’

Emre KURTBAY

Bursaspor yönetimi dün önemli bir misafiri ağırladı… Bursa’nın Ankara’daki üst düzey bürokratlarından Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin, Sinan Bür ve ekibini ziyaret ederek başarı diledi.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Prof. Dr Şahin’e, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Osman Kılıç ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden şube müdürleri ve Uludağ Üniversitesi spor koordinatörü eşlik etti. Bursaspor’dan da Başkan Sinan Bür ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Teknik Direktör Ümit Şengül ile BPFDD Başkanı Ahmet Suphi Evke de yer aldı.

GÜVEN ORTAMI KAZANILDI
Uzun bir aradan sonra yeniden Bursaspor’u ziyaret ettiği için mutlu olduğunu belirten Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin, yeşil beyazlı kulübün Sinan Bür yönetimiyle birlikte camiada yeniden güven ortamı oluştuğunu söyledi.

Bursaspor’un Bursa’nın markası olduğunu belirten ve her zaman yanlarında olduğunu ve olmaya devam edeceklerini kaydeden Şahin, Başkan Sinan Bür ve yöneticilerle yeni işbirlikleri ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette ayrıca Bursasporun altyapı çalışmalarının önemi üzerinde duruldu ve Vakıfköy tesisleri ile ilgili düşünülen yeni projeler de değerlendirildi. Bursaspor Başkanı Sinan Bür de ziyareti ve desteği için Şahin’e teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X