‘Bursaspor’a sahip çıkın’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ‘Biz bu sene takımımızı çok sevmekten boğacak hale getirdik. Herkes yıkıcı değil, yapıcı bir anlayışta olmalı’ dedi.

‘Bursaspor’a sahip çıkın’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, OLAY TV’de katıldığı ‘Olayın İçinden Özel’ programında Esat Kaplan’ın Bursaspor’la ilgili sorularını da yanıt verdi. Bursaspor’un bu sezon zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Müezzinoğlu, ‘Seyircisi fedakar ve özverili bir kitle. Fanatizmin getirdiği zorluklar var. Çok sevmenin verdiği zararlar bunlar. Biz bu sene takımımızı çok sevmekten boğacak hale getirdik. Birkaç hadise oldu. Bunu sporcularımızın aşamaması sıkıntı yarattı. 1 ay önce açık ara puan farkı vardı. Ruhu, ortak birliği kaybettik. Son anda yeniden yakaladık ve Trabzonspor’u yendik’ dedi.

YIKICI DEĞİL YAPICI OLUN

Önümüzdeki sezon Bursaspor’un istenilen durumda olması gerektiğini ifade eden Bakan Müezzinoğlu, herkesten destek istedi. Müezzinoğlu, şöyle konuştu: ‘Bursaspor, Bursa’ya yakışan durumda olmalı. Bursa’nın adının geçtiği her yer Bursalı’yı ilgilendirir. Herkes yıkıcı değil, yapıcı bir anlayışta olmalı. Günlük kızgınlıkları kulübün bedel ödeyecek noktaya getirmemeliyiz. Hep birlikte dersler çıkarmalıyız. Son 1 haftamız geçmek bilmedi. Allah bir daha bunları yaşatmasın, o duruma düşürmesin. Saygın, güçlü her zaman ilk 5’te yer alan bir kulüp olmalıdır Bursaspor.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X