Bursaspor’a sistem lazım

FİNAL’e katılan Sinan Kaloğlu, ‘Bursaspor camiası artık geçmişi değil, geleceği düşünmeli. Avrupa’daki anlayış benimsenirse herşey çok kolay olur’ dedi.

Bursaspor’a sistem lazım

Bursaspor camiasının kendisine ‘Bursalı Sinan’ lakabına taktığı Sinan Kaloğlu,önceki akşam katıldığı OLAY TV’nin ekran klasiği FİNAL’de çarpıcı tespitlerde bulundu.

Bursaspor’un gönlünde her zaman farklı bir yeri olduğunu ifade eden Sinan ’15 tane kulüpte forma giydim. Buradaki ilgi ve sevgi çok farklı.

Bursaspor’un son durumuna çok üzülüyorum. Fakat planlı ve sistemli bir şekilde herşeyin üstesinden gelinebilir. Bursaspor camiası artık geçmişi değil, geleceği düşünmeli’ dedi. 

BAŞKANI O AN GÖRDÜM

Uzun yıllar Avrupa’da da forma giydiğini belirten Sinan Kaloğlu şunları söyledi: ‘Almanya’da ve Hollanda’da top koşturdum. Orada herşey çok farklı. Belli bir sistem üzerinden gidiyor.

Oyuncuya bağlı bir sistem değil yok. Sisteme bağlı oyuncular var. Mesela bir anımı anlatayım. Bochum’a imza attığım vakit yanımda sportif direktör vardı.

Ligde 7.haftayı oynadık ve gol attığım bir maç sonrası soyunma odasında birisi bana sarıldı. Yanımda Sestak vardı sordum -Kim bu- diye, -başkan- dedi. O ana kadar Başkanı bir kere bile görmemiştim.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X