Bursaspor’a store için arsa desteği

Nilüfer Belediyesi, İzmir yolu üzerindeki Beşevler Mahallesi’ndeki 333 metre karelik alanı, store yapılmak üzere 25 yıllığına Bursaspor Kulübü’ne tahsis edildi.

Bursaspor’a store için arsa desteği

Daha önce Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndan loca alan Nilüfer Belediyesi, bu efa Belediye Meclisi kararıyla Bursastore yapılacak yerin teslim töreni yapıldı. Bursaspor Başkanı Ali Ay’da katıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yerin teslim töreninde şöyle dedi:

“Bursaspor kentin en önemli marka değeri. Bursaspor, 3 milyonun çimentosu, birleştirici gücüdür. Kenti yönetenlerin Bursaspor’a sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Bursaspor’un bizimle çok önemli bağımız var. Bursaspor’un dijital platformunu yaptık, loca aldık, basketbol takımına Barış Spor Salonu’nu tahsis ettik. Bursastore’la gelir gelmesi için bu yeri tahsis ediyoruz. Projeyi belediye olarak hazırladık, binanın inşaatına da belediye olarak destek vereceğiz.”

BAŞKAN ALİ AY: “FORMA SATIŞIMIZ AZ”

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ise konuşmasında şunları söyledi:

“Başkanımız büyük Bursasporlu olduğunu gösterdi. Mali ve sportif başarı aynı anda yürümeli. Kombine, isim hakları, locaları satarsanız, 280 milyon gelir getirecek stadımız var. Ben storelardaki satışlardan memnun değilim. İstanbul’daki kulüpler yılda  350 bin forma, biz 11 bin satıyoruz. İstanbul’da illegal formalar satılmazken, Bursa’da hala stadın etrafında çakma forma satanları görüyorum. Taraftar bunlara müsaade etmemeli. Storeları çoğaltmak istiyoruz. Ciroyu 2-3 kat arttırmak istiyoruz. Bunun için de tüm Bursalılardan katkı bekliyoruz. Bir yıl içerisinde hizmete girecek bu storela ciromuzu katlayacağımıza inanıyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X