‘Bursaspor’a uğurlu geldik’ diyerek diğer maçı açıkladı…

TFF 1.Lig’in 16. haftasında Bursaspor, sahasında konuk edeceği Eskişehirspor maçının hazırlıklarına iki günlük iznin ardından başladı. Göztepe ile oynanan kupa maçının sponsoru olan Uludağ Kuyumculuk ailesinden Berat Gülayan, “Şanslı geldiğimiz için Adana Demirspor karşılaşmasına da deplasman sponsoru olduk” dedi.

‘Bursaspor’a uğurlu geldik’ diyerek diğer maçı açıkladı…

TFF 1.Lig’in 16’ıncı haftasında sahasında Eskişehirsporile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile başladı.

Teknik Direktör Mustafa Er gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü.

Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, dar alanda pas pres çalışmalarıyla devam etti.

Yeşil beyazlı takım son bölümde yarı sahada çift kale maç yaptı. Bursaspor, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile sürdürecek.

Öte yandan; Göztepe ile oynanan kupa maçının deplasman sponsoru olan Uludağ Kuyumculuk’a teşekkür mesajı yayınlandı…

Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda oynadığımız Göztepe maçı deplasman sponsorumuz Uludağ Kuyumculuk’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

Uludağ Kuyumculuk Ailesi adına konuşan Berat Gülayan “Şanslı geldiğimiz için Adana Demirspor karşılaşmasına da deplasman sponsoru olduk. Bugüne kadar hep Bursaspor’un yanındaydık, bundan sonra da gerekli desteği vereceğiz.” ifadeleri kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X