Bursaspor’a yeni bir oluşum mu?

Başkan adayı olmayı düşünen isimler pazar günü yapılacak yerel seçimleri bekliyor… Mevcut Sinan Bür yönetiminin bir kez daha aday olmayı düşündüğü olağan genel kurulda, eski yönetimlerde yer alan 2-3 ismin nabız yokladığı belirtilirken seçimlerin ardından gündemin oldukça hareketli olması bekleniyor.

Bursaspor’a yeni bir oluşum mu?

Emre KURTBAY

Bursaspor’da 18-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olağan genel kurul öncesinde başkanlığa hangi isimlerin aday olacağı merak ediliyor. Gelecek sezon TFF 3. Lig’de mücadele etmesi kesin gözüyle bakılan yeşil beyazlılarda başkan adayı olmayı düşünen isimlerin pazar günü yapılacak yerel seçimleri beklediği ve çıkacak sonuca göre adaylıklarını şekillendireceği öğrenildi.

NABIZ YOKLUYORLAR
Mevcut Sinan Bür yönetiminin bir kez daha aday olmayı düşündüğü olağan genel kurulda, eski yönetimlerde yer alan 2-3 ismin nabız yokladığı ve liste çalışmalarına başladığı da gelen haberler arasında. Hali hazırda olağan genel kurula iki aylık bir süre varken aday olmayı düşünen isimlerin sayısının artabileceği de kulislerde konuşuluyor.

YENİ BİR OLUŞUM MU?
Öte yandan, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da yeniden seçilmesi durumunda yeni bir oluşum yaratma adına istişareler yaptığı ve Ömer Furkan Banaz döneminde görev alan bazı yöneticilerin de bu oluşum içinde yer alabileceği öğrenildi. Yeşil beyazlı kulüpte pazar günü yapılacak yerel seçimler sonrasında oldukça hareketli günlerin yaşanması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X