Bursaspor’da 13 futbolcu yol ayrımında! İşte o isimler…

Transfer tahtasının açılmasını bekleyen Bursaspor camiasında mevcut futbolcuların durumları da yakından takip ediliyor… Olağan genel kurulda göreve gelecek yeni yönetimin önceliklerinden biri de sözleşmesi sona erecek oyuncularla yeni mukavele imzalanıp imzalanmaması olacak.

Bursaspor’da 13 futbolcu yol ayrımında! İşte o isimler…

Emre KURTBAY

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kümede kalması için mucizeye ihtiyaç duyan Bursaspor’da 18-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olağan genel kurulda hangi isimlerin aday olacağı merak edilirken, diğer yandan da kadroda bulunan mevcut oyuncuların durumları yakından takip ediliyor. Yeşil beyazlı ekipte forma giyen 13 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs itibariyle sona erecek.

YUSUF BODRUM YOLCUSU

A Takım kadrosunda yer alan Abdullah Tazgel, Berat Altındiş, Bilal Güney, Deniz Aydın, Eren Güler, Ertuğrul Kurtuluş, Hamza Baran Arıkan, Hasan Sabri Karaca, Kerem Matışlı, Melih Sağlam, Ömer Turan Görgüç, Talha Yakın ve Yusuf Sertkaya sözleşmeleri yenilememesi halinde serbest kalacak. Bu oyuncular arasında yer alan Yusuf Sertkaya’nın transferi için Bursaspor, 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor ile 6 milyon TL karşılığında prensip anlaşmasına varmıştı.

TAHTANIN AÇILMASI BEKLENİYOR

Yapılacak olağan genel kurulda göreve gelecek yeni yönetimin önceliklerinden biri de sözleşmesi sona erecek oyuncularla yeni sözleşme imzalanıp imzalanmaması olacak. Transfer tahtasının açılma durumu da bazı oyuncularla yeni sözleşme imzalanması konusunda önemli rol oynayacak. Yeşil beyazlı camia, göreve gelecek yönetimden transfer tahtasını açıp yapılacak takviyelerle hızla üst liglere tırmanılmasını bekliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X