Bursaspor’da aday hareketliliği! Sinan Bür’den flaş görüşme…

Bursaspor’da genel kurul öncesinde başkanlık kulisleri hareketlenmeye başladı… Birkaç gün içinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile görüşmesi beklenen Başkan Sinan Bür, yeniden aday olup olmayacaklarına karar verecek.

Bursaspor’da aday hareketliliği! Sinan Bür’den flaş görüşme…

Emre KURTBAY

Gelecek sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da 18-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olağan genel kurul öncesinde kulisler hareketlenmeye başlarken mevcut Başkan Sinan Bür ve ekibinin aday olup olmayacağı merak ediliyor.

İlk olarak Raşit Barışıcı’nın aday adaylığını açıkladığı yeşil beyazlı kulüpte Başkan Sinan Bür ve ekibinin Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile yapılacak görüşmenin ardından aday olup olmamaya karar vereceği öğrenildi.

YOL HARİTASINI ÇİZECEK

Birkaç gün içinde yapılması planlanan görüşme sonrasında yol hartiasını çizecek Başkan Bür, daha önce yaptığı açıklamalarda göreve devam etmek istediklerini dile getirmişti.

Öte yandan Bursaspor yönetiminin bugün veya yarın hem geçmiş yönetimler hem de yeşil beyazlı kulübün güncel durumuyla alakalı basın toplantısı yapacağı öğrenildi. Yönetimin olağan genel kurul öncesinde başkan adaylığını düşünen isimlerin bilgi sahibi olması açısından da önemli bilgiler vereceği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X