Bursaspor’da başkan adayı Timur Noyan listesini verdi

Bursaspor Kulübü’nün 16 Mayıs Cumartesi günü yapılacak 51’inci Olağan Genel Kurulu’nda başkan adaylarından Timur Noyan, Divan Başkanlık Kurulu’na ilk kesin listesini veren isim oldu.

Bursaspor’da başkan adayı Timur Noyan listesini verdi

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya tarafından okunan Timur Noyan’ın listesi şu isimlerden oluştu: 

Timur Noyan, İlhan Uslu, Sami Bilge, Sinan Topuk, İlyas Acar, İsa Altıkardeş, Hasan Erdem, Fevzi Çağlayan, İlyas Kocaefe, Adem Sakarya, Ahmet Ulutaş, Levent Karakoç, Coşkun Yavuz, Kemal Tığoulları, Yahya Bahadır. 

Yedekler: Yusuf Ertan, Safa Gönen, Biral Mumcu, Şenol Tosun, Yasin Tomurcuk, Mehmet Ceylan, Arzu Kutlucan, Mehmet Küçükyalçın, Süleyman İnan, Hayrettin Gülgüler, Bayram Karadeniz, Gökhan Tüydeş, Muharrem Seferler, Üzeyir Kurtuluş, Recep Güzelrdağ.

Denetleme Kurulu Asil: Rahmi Yılmaz, Ahmet Aydın, Ahmet Albayrak.

Disiplin Kurulu Asil: Mahir Korkmaz, Yusuf Alper Ömeroğulları, Gökhan Tuzlacıoğlu.

Timur Noyan liste tesliminden sonra yaptığı konuşmada, “Bizim yönetim olarak ilk hedefimiz borçsuz bir Bursaspor yaratmak için yola çıktık. Bunu başaracak tecrübemiz var. Kulübü düzlüğe çıkartabilmek için çalışmalar yapacağız” şeklinde konuştu.

Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, üç adayın Divan Başkanlığı için İlhan Parseker, Sabri Ersavaş, Rıdvan İşbaşaran, Numan Çatmakaş’ı önerdikleri ve kabul edildiğini, genel kurulu bu isimlerin yöneteceğini açıklandı. Başkan Şankaya, kongre üyelerine seslenerek, “Oy kullanımına, tüm üyelerimiz kimlik kartı nüfus cüzdanı, ehliyet. Pasaport gibi resmi kimliklerle gelmeleri şart. Yoksa sandık ta oy kullanamayacaklar” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X