Bursaspor’da büyük hata! Son anda fark edildi…

Daha önce 22-30 Mayıs tarihleri için yayımlanan kongre gündemi 19 maddeden oluşurken, bu kez 20 madde olması dikkat çekti. 8. madde olarak Tahmini bütçenin okunması, görüşülmesi ve karara bağlanmasının dahil edildiği görüldü. Daha önceki gündemde ise bu maddenin yer almadığı ortaya çıktı.

Bursaspor’da büyük hata! Son anda fark edildi…

Bursaspor’un 5 Haziran Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 14.00’te yapacağı olağan genel kurulun gündemi yayımlandı.

Daha önce 22-30 Mayıs tarihleri için yayımlanan kongre gündemi 19 maddeden oluşurken, bu kez 20 madde olması dikkat çekti.

8. madde olarak Tahmini bütçenin okunması, görüşülmesi ve karara bağlanmasının dahil edildiği görüldü. Daha önceki gündemde ise bu maddenin yer almadığı ortaya çıktı.

SÜPER LİG OLMAZSA OLMAZI
Kongrenin yapılacağı tarihin kesinleşmesinin ardından yeşil beyazlı camiada ateşten gömleği kimin giyeceği sorusuna yanıt aranmaya başlandı.

Mevcut başkan Erkan Kamat, Serdar Acarhoroz ve Hayrettin Gülgüler ekipleriyle birlikte çalışmalarını sürdürürken, Bursaspor’un acil ödemeler için 570 milyon liraya ihtiyacı olduğu, toplam borcun da 800 milyon liraya dayandığı öğrenildi.

Transfer tahtasının açılması ve takviyelere gerekli miktar olarak 120 milyon lira telaffuz ediliyor. Süper Lig’e çıkmaktan başka çaresi bulunmayan Bursaspor’u hedefe taşıması beklenen yeni yönetimin 5 Haziran’da belirlenmesinin ardından yapacağı çalışmalar merakla bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X