Bursaspor’da büyük revizyon!

Başkan Ali Ay, ‘Bu sezonki kadrodan da 12-13 futbolcuyla yollarımızı ayıracağız. Yerlerine kaliteli transfer yapmak istiyoruz’ dedi.

Bursaspor’da büyük revizyon!

Başkan Ali Ay, yeni sezonda çok iyi kadro kurmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi. Bu sezon fazlasıyla kötü günler geçirdiklerini belirten Ay, ‘Daha kendimize gelemedik. Üzerimizden sanki 100 tır geçmiş gibiyiz. Ayağa kalkmaya çalışıyoruz. Şoku atma gayretindeyiz. Allah bize bir daha bu günleri göstermez inşallah. Biz hatalarımız biliyoruz’ dedi. 

Hoca yabancı olacak

Bursaspor’u zirveye taşıyacak bir hoca ile anlaşacaklarını ifade eden Başkan Ali Ay, ‘Takımı yabancı bir teknik adama teslim etmek istiyoruz. Önümüzde bir kaç tane seçenek var. Hoca transferini önümüzdeki hafta kesin bitirip yol haritamızı belirlemeliyiz. Bu sezon ki kadrodan da 12-13 futbolcuyla yollarımızı ayıracağız. Yerlerine kaliteli transfer yapmak istiyoruz’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X