Bursaspor’da Çaykur Rizespor hazırlıkları sürüyor

Bursaspor, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına yeni teknik direktörü Adnan Örnek nezaretinde Özlüce Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile başladı.Yeşil beyazlı futbolcular, sabah erken saatlerinde Özlüce Tesisleri’ne gelerek hep birlikte kahvaltı yaptı.

Bursaspor’da Çaykur Rizespor hazırlıkları sürüyor

Adnan Örnek’in toplantısıyla başlayan çalışma, daha sonra ısınma, ardından yapılan 5’e 2 ile devam etti. Daha sonra basına kapalı olarak gerçekleşen bölümde ise Bursasporlu futbolcular taktik içerikli çalışma gerçekleştirdi.

Çalışmanın ilk bölümünde kaleciler Harun Tekin, Mert Günok ve Muhammed Şengezer, kaleci antrenörü İvko Gançev ile birlikte özel bir çalışma yaptı. Son bölümde ise takıma dahil oldu.

SAKAT SAYISI 5 OLDU

Bursaspor’da sezonu kapata Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal’dan sonra, Galatasaray maçında sakatlık geçiren kaptan Batalla, Ertuğrul Ersoy ile Ricardo Faty, bugün de çalışmaya katılmadı.

Bursaspor yarın öğleden sonra basına kapalı olarak gerçekleştiriceği antrenman ile Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X