Bursaspor’da düğüm çözülüyor

Bursaspor yönetimi yeni teknik direktörünü bugün Ankara’da belirleyecek. İlhan Cavcav’ın cezane törenine katılacak olan yönetimin, Samet Aybaba ve Mutlu Topçu isimleri üzerine yoğunlaştığı öğrenildi. Mehmet Özdilek ve Hakan Kutlu ise diğer adaylar.

Bursaspor’da düğüm çözülüyor

Bursaspor’da Hamza Hamzaoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük görevine kimin geleceği merak ediliyor.

Adanaspor yenilgisi sonrası Özlüce’de toplanan Ali Ay yönetimi ilk olarak Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırmış, ardından düşünülen teknik adamları masaya yatırmıştı.

Bursaspor yönetimi dün ise biraraya gelmedi. Bugün İlhan Cavcav’ın cenaze töreni için Ankara’ya gidecek olan yönetiminin olayı burada şekillendireceği belirtildi. Başkan Ali Ay’ın önceki gün yapılan toplantıda bütün yöneticilerini dinlediği ve fikir aldığı belirtildi.

ÖZHAN PULAT İSTİYOR

Yönetimin üzerinde durduğu isimlerin ise Samet Aybaba ve Mutlu Topçu olduğu öğrenildi. 2007-2008 sezonunda yeşil beyazlı takımda görev yapan Samet Aybaba’nın Bursaspor’da tekrar görev almayı çok istediği belirtildi. Uzun yıllar Ertuğrul Sağlam’ın yardımcılığını yapan Mutlu Topçu ise Kayserispor ve Gaziantepspor’da teknik direktörlük deneyimi yaşamıştı. Mutlu Topçu ismini Bursaspor scouting ekibinin başındaki Özhan Pulat ve birkaç yöneticinin de desteklediği gelen haberler arasında.

ÖZDİLEK VE KUTLU

Yabancı alternatifleri rafa kaldıran Bursaspor yönetimin listesindeki diğer isimlerin ise Mehmet Özdilek ile Hakan Kutlu olduğu belirtildi. Kısa bir süre önce Kayserispor’daki görevinden istifa eden Hakan Kutlu ile en son Gençlerbirliği’ni çalıştıran Mehmet Özdilek’le de görüş alışverişinde bulunacağı belirtildi.

Bu arada Adnan Örnek ve İsmail Ertekin isimlerinin de gündeme geldiği öğrenildi. Altyapıdan sorumlu olan Adnan Örnek’in göreve hazır olduğu yönünde yönetim kuruluna haber gönderdiği belirtildi.

En son TFF 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor’da görev yapan İsmail Ertekin’in de haber beklediği ancak yeşil beyazlı yönetimin şuana kadar bu konuda herhangi bir girişiminin olmadığı bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X