Bursaspor’da Dzsudzsak şoku

Bursaspor, 3 Nisan Pazar günü deplasmanda Medicana Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın ikinci etap çalışmalarına bir günlük iznin ardından bugün akşam üzeri Özlüce Tesisleri’nde yapılan antrenman ile başladı.

Bursaspor’da Dzsudzsak şoku

Macaristan Milli takımının Hırvatistan ile oynadığı karşılaşmada ayak bileğine darbe alan ve sakatlanan Balasz Dzsudzsak da Bursaspor’da sakatlar kervanına katıldı. Ayak bileğinde kanaması olan Macar oyuncunun hemen MR’ı çekildi. Yırtık çıkmaması sevindirdi. Perşembe günü Bursa’ya gelmesi beklenen Dzsudzsak’ın tedavisinin ne kadar süreceği, gelecek raporlar sonrasında netleşecek.

HAMZAOĞLU GEÇ KATILDI

Yeşil beyazlı futbolcular, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun tesislerde işlerinin olması nedeniyle yardımcı antrenör Fuat Buruk nezaretinde yaklaşık 1.5 saat süren bir çalışma yaptı. Kaptan Serdar Aziz, çalışmanın ilk bölümünde takımla birlikte oldu. Serdar daha sonra fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Teknik direktör Hamzaoğlu, çalışmanın son bölümünde takıma dahil oldu. 

EKSİKLER SÜRÜYOR 

Yeşil beyazlılarda çocuğu operasyon geçiren Dany, milli takımlarda olan Harun Tekin, Miroslav Stoch, Tomas Necid, Tomas Sivok, Emre Taşdemir ve Kubilay Kanatsızkuş katılmadı. Yeşil beyazlılarda ameliyat olan ve Erdem ile kaleci Okan Kocuk sezonu kapatmışlardı.

Bursaspor yarın saat 17.30’da yapacağı çalışma ile Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X