Bursaspor’da Galip Sakder’den alacaklı isimlere önemli çağrı!

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder Divan Kurulu Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu.

Bursaspor’da Galip Sakder’den alacaklı isimlere önemli çağrı!

Emre KURTBAY

Eski yöneticilere ve futbolculara alacaklarından mümkün olduğu kadar fedakarlık yapmalarını isteyen Sakder, şunları dile getirdi:

“Başkan Sinan Bür ve yönetime teşekkür ediyorum. Keşke sportif başarı da olsaydı. Biz Bursaspor’un şu anki durumunu açıklamak istiyoruz. Esas gayemiz bu. Bugün önceki toplantılarımızdan farklı olarak Bursa’nın kent yönetimi ve iş insanları da katılım gösterdi. Kendilerine hoşgeldin diyorum. Bursaspor’a her konuda sizlerden destek bekliyoruz. 1,5 milyar TL’ye yakın borçla şampiyon apoleti taşıyan Bursaspor’umuz son profesyonel seviyede mücadele edeceğiz. Ya yükü omuzlayacağız, ya da daha ağır bir yükle devam edeceğiz

Bursaspor’un eski yöneticileri başta olmak üzere borçlu olduğumuz kişilerde toparlanacak seviyeye kadar fedakarlık bekliyoruz. Seçimlerden sonra bir Bursa modeli ortaya koymalıyız. Bu yeni süreçte Divan Kurulu olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Transfer tahtası için bilinenden daha ağır bir bilanço mevcut. Daha önceki yöneticilerin yaptıkları anlaşmalar sonucu cezai maddeler de borcun üstüne borç olarak yüklenmiştir. 250 bin Euro’luk borçlarımız ödeme olmasına rağmen 300-400 bin Euro’ya ulaşmış.

Pazarlığa dahi yanaşmayan futbolcular var. İçler acısı bir durumla karşı karşıyayız. Bugünkü kurla 380-400 milyon TL’yi buluyor. Eğer fedakarlık sağlanmazsa tahtanın açılması çok zor. Sadece Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve aday olacak isimler değil, tüm şehrin bu görevi üstlenmesi ve taşın altına elini koyması gerekir. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımızdan da bunu talep ettik. Sürdürülebilir bir yönetim bulmayız. Öyle bir yönetim bulmayız ki kentim bütünleşmesi gerekiyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X