Bursaspor’da gençlerden gelen onlara gidiyor

Bursaspor yönetimi bu sezon Burak Kapacak, Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör’ün satışlarından 43 milyon lira gelir elde ederken, bu paranın Emin Adanur yönetiminin yaptığı 17 transferi gidecek olması tam bir işbilmezlik olarak görülüyor.

Bursaspor’da gençlerden gelen onlara gidiyor

Vakıfuköy Futbol akadeamisi’nden yetişen gençlerin satışından gelir elde edilmesine rağmen bu sezon başında kadroya dahil edilen 17 futbolcudan ikisine üstüne para vererek gönderen Emin Adanur’un liderliğindeki yönetim şimdi de başta Tim Matavz olmak üzere 3-4 yabancı oyuncuyla yine belli bir miktar para ödeyerek yolları ayırmaya çalışıyor.

Taraftarlar, “Genç oyuncuları satıp, işe yaramaz transferler yap, sonra da onları göndermek için olmayan paraları saçıp kulübün geleceğini ipotek altına al. Böyle yönetim anlayışı nerede görülmüş” şeklinde sersenizte bulundular.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. Emin ADANUR yönetime çok iyi hazırlandıklarını,plan ve programalrının olduğunu,ilk hedeflerinin tahtanın açılması,elektrik ve personelin maaşlarının verilmesi olduğunu söylediler.Elektrik,gaz ve personelde işler tamam amma tahta açılması,kapalı olmasından daha kötü oldu.Tahta kapalı olsa puan kaybımız olacağı belliydi.Fakat kadro ahengi bozulmadığından kazanılacak maçlarla bu puanalr telafi edilir ve daha fazlasıda elde edilirdi.
    Sportif alanda ve mali alanda hatalı işlere imza attılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X