Bursaspor’da gözler onlarda! Ne karar alacaklar?

Yeşil beyazlı kulübün borcu gün geçtikçe daha da büyüyor… Alacaklı olan eski başkan ve yöneticilerin Bursaspor için borçlarını silme veya gelecek senelere erteleme gibi seçeneklere bakış açıları da camia tarafından merak ediliyor.

Bursaspor’da gözler onlarda! Ne karar alacaklar?

Türkiye’de kurdaki dalgalanmaların ardından TFF 2. Lig’e düşen Bursaspor’un borcu da her geçen gün değişiyor. 1 milyar lira civarında borcu olan yeşil beyazlı kulübün tahmini borcunun 1.1 milyar liraya yükseldiği öğrenildi. Hali hazırda 350 milyon lira yönetici borcu olan Bursaspor’da bu miktar da kur dalgalanmaları sonrası yükselmiş durumda.

GÖZLER ONLARDA
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın olay.com.tr’de katıldığı yayında “350 milyon lira civarında yönetici alacakları var. Hodri meydan, var mısınız yönetici alacaklarını silmeye? veya bunlarla alakalı farklı formül üretmeye.” açıklamasının ardından gözler alacağı olan eski başkan ve yöneticilere çevrildi.

DENETİM RAPORU BEKLENİYOR
Alacaklı olan eski başkan ve yöneticilerin Bursaspor için borçlarını silme veya gelecek senelere erteleme gibi seçeneklere bakış açıları da camia tarafından merak ediliyor. Diğer yandan Bursaspor yönetimi, net borçların ortaya çıkması için denetim raporlarını bekliyor. Bağımsız denetçiyle anlaşan yeşil beyazlı yönetimin, 15-20 gün içerisinde borçların tam olarak belli olmasının ardından açıklama yapacağı ve kamuoyunu bilgilendireceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. Geçmişte kulüp yönetiminde başkan,üye kim görev alıp ne kadar BURSASPOR’a borç vermişler,hangi transferleri yapmışlar,gelirleri nereye harcamışlar,borç stoğunda paylarına düşen borç miktarı nedir.
    DETAYLI BİR BORÇ-ALACAK TABLOSUNUN BURSA VE BURSASPOR TARAFTARINA AÇIKLANMASI ŞART.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X