Bursaspor’da Hamzaoğlu ilk antrenmanına çıktı

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Bursaspor’da Hamzaoğlu ilk antrenmanına çıktı

Yeşil-beyazlı takımda Hamzaoğlu, döneminin başlamasının ardından genç çalıştırıcı takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Antrenman öncesinde futbolcuları toplayan Hamzaoğlu, yardımcılarıyla birlikte oyuncularla tek tek tokalaştı. Ardından futbolcularla mini toplantı yapan Hamzaoğlu, oyunculara neler istediğini anlattı. Daha sonra antrenman ısınma koşularıyla başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti. Basına kapalı olan bölümde ise futbolcuların taktik ağırlık çift kale maç yaptıkları öğrenildi.

JOSUE VE STOCH’A AF

Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan Filipe Josue ve Miroslav Stoch, Hamzaoğlu tarafından affedildi. İki oyuncu da takımının akşam saatlerinde yaptığı antrenmanına katıldı. Sakatlığı bulunan Erdem Özgenç ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

HAMZAOĞLU VE EKİBİNDEN BASIN MENSUPLARINA POZ

Öte yandan antrenman sırasında Hamzaoğlu ve yardımcıları Fuat Buruk, Metin Mert, Yıldırım Uran, İsa Turan ve Serkan Salman gazetecilere poz verdi. Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanla cumartesi günü oynayacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X