Bursaspor’da hangi isim için kritik gün! Yönetim ne yapacak?

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na başvuran Çağatay Yılmaz’ın ödemesini bugün yapacak mevcut yönetim 24 yaşındaki futbolcunun serbest kalmasını önlemiş olacak.

Bursaspor’da hangi isim için kritik gün! Yönetim ne yapacak?

Emre KURTBAY

Bursaspor’da pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesinde mevcut yönetimin, takım kaptanlarından Çağatay Yılmaz’a bugün ödeme yaparak serbest kalmasını önleyeceği öğrenildi.

Yeşil beyazlı takımla iki yıllık sözleşmesi daha bulunan 24 yaşındaki futbolcu, alacakları için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na (UÇK) başvurmuştu.

TAKIMDAN AYRILACAK MI?

Yapılacak bu ödeme sonrasında serbest kalması önlenecek olan Çağatay Yılmaz’ın takımda kalıp kalmayacağına yeni yönetimle yapılacak görüşmeler sonrasında karar verilecek. Geride bıraktığımız sezonda takımın gol yükünü çeken isim olarak dikkatleri üzerine çeken Çağatay Yılmaz, yeşil beyazlı forma altında başarılı bir sezonu geride bıraksa da Bursaspor TFF 3. Lig’e düşmekten kurtulamamıştı.

25 MAÇTA 13 GOL
Yeşil beyazlı forma altında bu sezon lig ve kupada toplam 25 maça çıkan Çağatay Yılmaz, 13 gol atma başarısı gösterirken ligde attığı 12 golle gol krallığında sezonu 5. sırada tamamladı.

Yetenekli futbolcu, Bursa’da oynanan Diyarbekirspor maçı sonrasında ise 7 maç ceza alarak takımını yalnız bırakmıştı. Süper Lig ve 1. Lig’de dahil olmak üzere talipleri olan Çağatay’ın yol haritası önümüzdeki günlerde belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X