Bursaspor’da hareketli saatler… İmzalar atılıyor…

Yeşil beyazlı kulüp; yeni transferleri Serdar Özkan, Tayfur Bingöl, Emrullah Şalk ve Kerem Can Akyüz için bugün saat 14.30’da imza töreni düzenliyor… Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’le beraber Vali Yakup Canbolat ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı ziyaret eden Başkan Mesut Mestan’ın transfer tahtasını açtırdığı öğrenildi.

Bursaspor’da hareketli saatler… İmzalar atılıyor…

TFF 1.Ligin ikinci yarısına Fatih Karagümrük galibiyetiyle başlayan Bursaspor’u hareketli bir gün bekliyor… Yeşil beyazlı kulüp, daha önce anlaşma sağlanan ve idmanlara çıkan yeni transferler Serdar Özkan, Tayfur Bingöl, Emrullah Şalk ve Kerem Can Akyüz için bugün imza töreni düzenliyor… İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri’ndeki organizasyonun saat 14.30’da başlayacağı bildirildi.

Öte yandan, lisansları çıkmadığı için ilk maçta forma giyemeyen bu dört oyuncunun cuma günü oynanacak Akhisarspor karşılaşmasında forma giyip giyemeyecekleri de merak konusuydu… Yeni transferlerin lisanslarıyla ilgili Başkan Mesut Mestan’ın, sosyal medya hesabından “Bursa Şehrimizin dinamikleri ile en kısa sürede müjdemizi vereceğiz inşallah.” şeklinde açıklama yapması heyecan uyandırdı… Mestan ve yönetiminin transfer tahtasını açtırdığı öğrenildi…

Başkan Mesut Mestan ayrıca, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’le beraber ziyaretlerini sürdürüyor… Mestan ve Üzülmez, Vali Yakup Canbolat ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı ziyaret etti. Oktay Yılmaz sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Şehrimizin en önemli değerlerinden olan Bursasporumuz’un Başkanı Sayın Mesut Mestan ve Teknik Direktörü Sayın İbrahim Üzülmez’i ağırladık. Yeniden Büyük Bursaspor yolunda Yeşil Timsahların ait olduğu yere en kısa sürede dönmesi için yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X