Bursaspor’da hazırlıklar tam gaz

Bursaspor, cumartesi günü oynayacağı Eskişehirspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün Özlüce Tesisleri’nde yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.

Bursaspor’da hazırlıklar tam gaz

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yapılan toplantının ardından yeşil beyazlı futbolcular, kondisyon merkezinde 30 dakika süren bir çalışma yaptı.

Daha sonra ise Bursasporlu, saha içerisinde çalışma yaptı. Serdar Aziz, dünkü çalışma sonrasında ağrıları artınca bugünkü çalışmanın tamamında takımla birlikte yer almadı.

Isınmada takımla birlikte çalışan kaptan Serdar Aziz, daha sonra fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı. Bursaspor, yarın basına kapalı olarak yapacağı çalışma ile hazırlıklarını sürdürecek. Fenerbahçe maçının başarılı ismi Şamil Cinaz ise sarı kart cezalısı.

FUAT BURAK’A DOĞUM GÜNÜ

Bursaspor’un yardımcı antrenörü Fuat Burak’a çalışma öncesi doğum günü sürprizi yapıldı. Fuat hoca, hazırlanan doğum günü pastasını keserek futbolculara verdi.

MİNİK MİRAÇ GÜLDÜRDÜ

3 yaşındaki minik Miraç Çaylak, antrenman öncesinde sahaya çıkan yeşil beyazlı futbolcuların ilgi odağı oldu. Minik Maraç’ın yanı sıra çok sayıda taraftar da çalışma öncesi futbolcularla bir araya gelerek imza aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X