Bursaspor’da hazırlıklar tam gaz sürüyor

Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Pazar günü Kasımpaşa ile karşılaşacak Bursaspor’da hazırlıklar sürüyor.

Bursaspor’da hazırlıklar tam gaz sürüyor

Bir süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı çalışan milli oyuncu Emre Taşdemir, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. 

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. Haftasında Timsah Arena Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde çalışma gerçekleştirdi. 

SERDAR, ERDEM VE OKAN SALONDA ÇALIŞTILAR

Basına ilk 20 dakikası açık olarak antrenman ısınma koşularıyla başladı. Sakatlıkları süren kaptan Serdar Aziz, Erdem Özgenç ve Okan Kocuk salonda çalışırken, hafif sakatlıkları sebebiyle dünkü antrenmanda yer almayan Pablo Martin Batalla ile Tomas Necid de takımla birlikte çalışmalarını sürdürdü. Sakatlığı sebebiyle bir süredir ayrı çalışan milli oyuncu Emre Taşdemir ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Bursaspor, yarın akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X