Bursaspor’da ilk etap sona erdi

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarının, Bursa etabını, bugün Özlüce Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla tamamlayarak 1 günlük izne çıktı.

Bursaspor’da ilk etap sona erdi

Yeni sezon hazırlıklarını 1 Temmuz Cumartesi günü Özlüce Tesisleri’nde yeni Fransız teknik direktörü Paul Le Guen yönetiminde başlayan Bursaspor, ilk etap çalışmalarını saat 10.00’da bunaltıcı bir sıcak altında yapılan komando eğitimini aratmayan bir çalışmayla noktaladı.

Fransız teknik direktör, saha içerisinde yaptığı kısa toplantıda, akşam çalışmasını da iptal etti. Le Guen’in pazar günü gidilecek Avusturya kampı için oyuncularının İstanbul’da toplanacağını açıklaması yeşil beyazlı futbolculardan büyük alkış aldı.

KOMANDO EĞİTİMİ

Yeşil beyazlı futbolcular, daha sonra İtalyan kondisyoner Giovanni yönetiminde ağırlık, sıçrama, engel atlama ve sürat koşulardan oluşan adeta bir komando eğitimini aratmayan bir çalışma yaptı.

9’AR KİŞİLİK MAÇ

Bu çalışmanın ardından Le Guen takımını 3 ayrı gruba ayırarak yarı sahada kalecilerinde dahil olduğu 9’ar kişilik maçlar oynattı. İlk grupta yer alan genç oyuncu Kubilay Kanatsızkuş attığı gollerle dikkatleri üzerine çevirmeyi başardı.

 

GEÇ KATILANLARA ANTRENMAN

1 saat 10 dakika süren çalışmanın ardından yeşil beyazlılar, tatile çıkarken, takıma geç katılan Batalla, Jorquera, Stancu ve Titi’nin akşam üzeri bir antrenman daha yapacağı bildirildi.

YOLCULUK PAZAR GÜNÜ

Bursaspor, yarını dinlenerek geçirecek ve Pazar günü THY’nin 16.20 uçağı ise Atatürk Hava Limanı’ndan Avusturya’nın Salzburg kentine gidecek. Kafileyi burada takım otobüsü karılayacak ve 1,5 saat sürecek otobüs yolculuğunun ardından takım 12 gece kalacağı Hall in Trol kasabasındaki Hotel Der Resthenhof’ta kampa girecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X