Bursaspor’da imzalar atıldı!

Sportif Direktör İsmail Ertekin ile Teknik Direktör Tahsin Tam için Özlüce Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi…

Bursaspor’da imzalar atıldı!

Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz’ın da katıldığı törende Sportif Direktör İsmail Ertekin ile Teknik Direktör Tamsin Tam bir yıllık sözleşme imzaladı…

Başkan Banaz yaptığı konuşmada, “Önümüzdeki sezonun adını Diriliş Sezonu olarak belirledik. Hem Tahsin hocama hem de İsmail hocama Bursasporluluklarını gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Belki kendilerine bayka kulüplerden daha iyi imkanlarda teklifler olmasına rağmen kendi kulüplerini tercih ettiler.

Tahsin hocamın son iki sezondaki ortaya koyduğu başarısı takdir edilecek cinsten. 2.38 puan ortalaması yakalamış… İsmail hocamızın da engin tecrübeleri var.  Yeni dönemde inşallah düştüğümüz yerden çıkmak istiyoruz” dedi.

Tahsin Tam da, heyecanlı olduğunu belirterek, “Hayalini kurduğum yerdeyim. Futbol oynayıp altyapısında 8 yıl antrenörlük yaptığım kulübümle yeniden birlikteyim. Buradan ayrı olduğumuz dönemde çok ciddi tecrübeler edindik. Bizim işin sırrı çok basit; Birliktelik. Samimi iletişimi sağlamak. Dürüst davranmak. Bursaspor büyük camia. Ne beklendiğinin farkındayız. Taraftarımızı heyecanladıracak futbolu ortaya koyacağımızdan emin şekilde geldik. Transfer tahtasına çok takılmadık.  Biz kendi çocuklarımızla güzel hikayeler yazdık geçmişte. Bizim üzerimize sadece toz geldi. Altın yine altındır. Bu markaya değer katmak için buradayız. Kendi çocuklarımızla beraber bu işi başarırız” diye konuştu.

Son olarak İsmail Ertekin de, “Bursaspor’da tabanından tavanına kadar görevler yaptım. 18 senelik boşluğumuz var. Çok heyecanlıyım. İnşallah futbol bilgimle hem teknik hem idari açıdan katkı sağlarım. Diriliş yılında dirilişi getirmemiz gerekiyor. Kötü olayları bugün itibarıyla unutmakta falda var. Doğru işler yapmalıyız. Yerimiz kötü olabilir ama Bursaspor çok büyük kulüp” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X