Bursaspor’da flaş ayrılık!

Bursaspor Erkek Basketbol Takımı, Jure Zdovc’la karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

Bursaspor’da flaş ayrılık!

Bursaspor Erkek Basketbol Takımı’nda bir dönem sona erdi. Alınan başarısız sonuçlardan sonra yeşil-beyazlı taraftarın da tepki gösterdiği Jure Zdovc’la yollar resmen ayrıldı.

Yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı ve alacakları konusunda büyük bir fedakarlık yaptığı öğrenlen Zdovc, yönetimin de takdirini topladı.

Bursaspor’u bundan sonraki süreçte Serhan Kavut çalıştıracak. Bursaspor’dan yapılan resmi açıklama ise şu şekilde: “Bu sezon göreve getirdiğimiz Başantrenör Jure Zdovc ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Tecrübeli hocamıza bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileriz.”

Başantrenör Jure Zdovc ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Bursaspor İnfo Yatırım, takımda son olarak yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Serhan Kavut ile anlaşma sağladığını açıkladı.

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Takımımız Serhan Kavut’a emanet. Basketbol takımımızın temellerinin atıldığı dönemde kaptanlığımızı üstlenen, son olarak da yardımcı antrenörlüğümüzü yapan Serhan Kavut, başantrenörlük görevine getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X