Bursaspor’da kafa karıştıran olay!

Yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle FIFA tarafından lisansı askıya alınan Brezilyalı santrforun transferi suya düştü.

Bursaspor’da kafa karıştıran olay!

5 Haziran’a ertelenen Bursaspor’un olağan genel kurulu öncesinde 3 başkan adayından biri olan Serdar Acarhoroz’un hafta içerisinde anlaştığını açıkladığı Jose Fernandao’nun doping nedeniyle lisansının askıya alınması kafaları karıştırdı.

Süper Lig’in 2014-15 sezonunda Bursaspor formasıyla 22 kez fileleri havalandırarak gol kralı olan Fernandao, son olarak ülkesinde Goias takımında oynuyordu. 34 yaşındaki futbolcunun kulüp başkanı Paulo Rogerio Pinheiro, “Fernandao’nun doping yaptığı tespit edildi. Yaptığı şey saçma. İnternetten vitamin alıp bize haber vermeden kullanmış. Fazla ceza almayacağını umuyorum” açıklamasında bulunmuştu.

DURUŞMASI TEMMUZ’DA
Bu sezon Goias’ın küme düştüğünü de hatırlatan Brezilya temsilcisinin başkanı, “Fernandao ile bir anlaşmaya varamadık. Kendisi ortalama üstü bir oyuncu. Eğer Serie A’da olsaydık takımda kalırdı. Onun durumunu anlıyorum, kapı açık. Doping durumu bittiğinde ve tekrar Serie A’da olduğumuzda, Goias’ın kapıları ona açık” diye konuştu.

Goias takımında başarılı bir sezon geçiren Fernandao 14 maçta 10 kez ağları sarsmasına rağmen takımının küme düşmesine engel olamadı. Sözleşmesi feshedilen Fernandao, Bursaspor ile iki sezonda 67 maça çıkıp 38 gol, Fenerbahçe ile de üç sezonda 104 karşılaşmada oynayıp 50 gol kaydetmişti. Temmuz ayında ilk duruşması görülecek olan Fernandao’nun olası ceza alma ihtimaline karşı Serdar Acarhoroz’un bu transferi askıya aldığı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X