Bursaspor’da kalmak isterim

Jorquera ‘Benim burada kötü bir oyuncu olduğumu söyleyebilirler ama sözleşmem boyunca hiçbir zaman profesyonellik dışı bir şey yaptığımı söyleyemezler’ dedi.

Bursaspor’da kalmak isterim

Bursaspor’un Şilili orta saha oyuncusu Cristobal Jorquera, kulübede beklemenin hoşuna gitmediğini ancak takıma her zaman pozitif yaklaşmaya çalıştığını söyledi. Jorquera, “Şu ana kadar iyi işler yaptık ve iyi sonuçlar alabildik. Umarım en azından yılın sonuna kadar böyle devam eder. Daha sonra da ikinci yarının hazırlıklarını yapmaya başlayacağız. Kulübede beklemek hoşuma giden bir şey değil. Elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum.’ dedi. Sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini belirten Jorquera şöyle konuştu: 

İYİ BİR HOCA

‘Sözleşmemin sonuna kadar çabalayacağım. Benim burada kötü bir oyuncu olduğumu söyleyebilirler ama sözleşmem boyunca hiçbir zaman profesyonellik dışı bir şey yaptığımı söyleyemezler. Bu ülkeye minnettarım ve burada mutluyum. Kontratım bittikten sonra bakacağız. Burada devam etme durumum olursa devam ederim. Yoksa da başka ufukları tecrübe etmeye çalışabilirim’. Teknik Direktör Paul Le Guen için de konuşan Şilili oyuncu ‘Çok çalışkan bir hoca. Aldığı sonuçlarla birlikte bu herkesin görebileceği bir şey. İyi çalışan bir hoca olduğunu söyleyebilirim’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X