Bursaspor’da kimler kalacak? Zaman daralıyor…

İsmail Ertekin ve Tahsin Tam hamlesiyle ilk adımları atan yeşil beyazlılarda gündem takım yapısı… Yeşil beyazlı yönetimin, sözleşmesi devam eden oyunculara verdiği süre doldu, geçiyor… Kurban Bayramı sonrası topbaşı yapması beklenen takımdaki hangi isimlerin olacağı merakla bekleniyor…

Bursaspor’da kimler kalacak? Zaman daralıyor…

Gelecek sezon tarihinde ilk kez TFF 2. Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da takımda kalacak isimlerin belirsizliği devam ediyor. Statü gereği yabancı oyuncu oynatamayacak yeşil beyazlılarda, sözleşmesi devam eden ve sözleşmesi sona eren bazı yerli oyuncularla görüşmeler sürüyor. Sportif Direktörlüğe İsmail Ertekin’i, Teknik Direktörlüğe ise Tahsin Tam’ı getiren Bursaspor yönetiminin önümüzdeki günlerde takımla devam edecek oyuncuları netliğe kavuşturarak kamuoyuna açıklama yapması, önümüzdeki haftanın Bursaspor adına hareketli geçmesi bekleniyor.

Burak Altıparmak

SÖZLEŞMELERİ DEVAM EDİYOR
Hali hazırda Bursaspor’da 17 oyuncunun sözleşmesi devam ediyor. Yeşil beyazlı kulübün Enver Cenk Şahin, Hasan Ayaroğlu, Deniz Aydın, Furkan Emre Ünver, Kerem Kök, Ozan İsmail Koç, Tuğbey Akgün ve Bilal Güney ile 1 yıl; Erhan Erentürk, Ertuğrul Kurtuluş, Abdullah Tazgel, Kubilay Sönmez, Ramazan Keskin, Çağatay Yılmaz, Hasan Basri Ünal ve Berat Altındiş ile 2 yıl, Eren Güler ile de 3 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Ayrıca altyapıdan yeni isimlerin de profesyonel yapılması gündemde.

Enver Cenk Şahin

ANLAŞMALARI BİTTİ
Kiralık anlaşmaları biten Elton Acolatse, İsmail Yüksek, Mert Yılmaz, Uğur Kaan Yıldız ve Yusuf Türk ile birlikte Onur Atasayar, Burak Altıparmak, Canberk Yurdakul, Thievy Bifouma ve Mehmet Erdem Uğurlu’nun Bursaspor’la olan sözleşmeleri sona erdi. Vefa Temel, Luka Capan, Reagy Ofosu ve Namık Alaskarov’un da sözleşmesini feshederek ayrıldığı Bursaspor’da diğer yabancılardan Joao Pedro, Nicolas Zalazar ve Massimo Bruno’nun da sözleşmeleri resmen feshedilerek kulüple olan bağları kopartılacak.

Bayramdan sonra sahaya inecek

Transfer tahtası kapalı olan Bursaspor’da bir yandan kadro planlama çalışmaları yapılırken diğer yandan da yeni sezon çalışmalarının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. 27-28 Ağustos tarihlerinde başlayacak lig öncesinde yeşil beyazlı takımın 12 Temmuz’da sona erecek Kurban Bayramı’ndan sonra yeni sezon hazırlıklarına başlamayı planladığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X