Bursaspor’da kongre olacak mı? Başkan Gülgüler’den flaş açıklamalar

Başkan Gülgüler, Bursaspor’u zor durumda bırakmama adına şu anda kongre kararı almamayı düşündüğünü söyledi… Gözlerin çevrildiği Bursaspor Kulübü Başkanı Hayrettin Gülgüler, “Biz Bursaspor’un zor durumda kalmaması için buradayız. Kongre kararı almam demek Bursaspor’u uçurumdan aşağıya atmamız demek” dedi.

Bursaspor’da kongre olacak mı? Başkan Gülgüler’den flaş açıklamalar

Emre KURTBAY

Bursaspor’da gün geçmiyor ki hareketsiz bir gün yaşanmasın. Spor Toto 1.Lig’de çok zor günler geçiren yeşil beyazlı ekipte 2. Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Emin Adanur’un gece geç saatlerde, sahibi olduğu internet sitesinden uzun bir ayrılık açıklaması yapmasının ardından bu açıklamanın yankıları da büyük oldu. Sezon başında Hayrettin Gülgüler başkanlığındaki yönetimin ekip lideri olarak açıklanan Adanur’un görevini bırakmasının ardından gözler Bursaspor Kulübü Başkanı Hayrettin Gülgüler’e çevrildi. Kongreye gidilmesi için istifa etmesi beklenen Gülgüler’in şu an için istifayı düşünmediği öğrenildi.

TAKIMIN DEVAM ETMESİ GEREKİYOR

Bursaspor Kulübü Başkanı Hayrettin Gülgüler, 2.Başkan Emin Adanur’un istifasının ardından OLAY’a özel açıklamalarda bulundu. Başkan Gülgüler, Bursaspor’u transfer döneminin bitimine az bir süre kala zor durumda bırakmama adına istifa etmeyi düşünmediğini söyledi. Gülgüler, “Emin başkanın bir tasarrufu oldu. Bizim önümüzde bir transfer süreci var. Hem transfer süreci dahilinde hem de transfer tahtasında 2-3 dosyayı açıp, takviyeler yapıp takımın devam etmesi gerekiyor. Allah göstermesin bunları yapmazsak Bursaspor açısından daha kötü sonuçlar oluşabilir. Merak etmesinler, onu yaptıktan sonra görevimizi teslim edeceğiz” dedi.

BURSASPOR’UN ZOR DURUMDA KALMAMASI İÇİN…

Olağanüstü kongre kararı almalarının önünde bir engel olmadığını ancak şu an için alınacak kongre kararının Bursaspor’u uçurumdan aşağı atmak demek olduğunu belirten Başkan Gülgüler, “Komple yönetim bıraksın derlerse hayır demeyiz. Ancak biz Bursaspor’un zor durumda kalmaması için buradayız. Kongre kararı almam demek Bursaspor’u uçurumdan aşağıya atmamız demek. Şimdi kongre kararı alsak önümüzde uzun bir süreç olacak. Gelecek arkadaşın yeni transferler için vakti kalmayacak. Divan başkanımızla görüşme yapıyorum. Doğru kararı vereceğime inanıyorum.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X