Bursaspor’da krizleriyle anılacak isim!

Teknik Direktör Mustafa Er’in son 3 maç öncesi izin verdiği tecrübeli oyuncu Bursaspor’da futboluyla değil, krizleriyle anılacak. Özer Hurmacı, Pablo Batalla’dan sonra giydiği formanın hakkını veremeden takımdan ayrıldı…

Bursaspor’da krizleriyle anılacak isim!

Pablo Martin Batalla Bursaspor’un efsanelerinden…

10 numaralı formanın hakkını vererek yeşil beyazlı takıma veda etmişti. Daha önce Bursaspor’a karşı oynadığı maçlarda sergilediği futbol ve attığı gollerle dikkat çeken Özer Hurmacı, Mesut Mestan döneminde, 2 Eylül 2019’da yeşil beyazlı takıma transfer olduğunda beklenti büyüktü. Ondan Bursasporlu oyunculara ağabeylik yapması, maçlarda sorumluluk alıp performansıyla yeşil beyazlı takımın yeniden Süper Lig’e dönmesinde başrol oynaması beklendi.

SADECE 6 GOL 4 ASİST
Gerek geçen sezon, gerekse bu sezonki silik görüntüsüyle tam bir hayal kırıklığı yaratan Özer Hurmacı Bursaspor’a neredeyse hiç katkı veremeden takımdan ayrılıyor. İki sezon boyunca 67 lig maçının 43’ünde forma giyen ve sadece 6 gol atıp 4 asist üreten Özer’in sözleşmesi ay sonunda sona erecek. 35 yaşındaki futbolcuya Teknik Direktör Mustafa Er tarafından, kalan 3 maç öncesinde kendisine teşekkür edilerek izin verilmişti.

KRİZLERİN ADAMI OLDU
Özellikle geçen sezon Adana Demirspor’la oynanan yarı final rövanş maçı öncesi adı krize karışan Özer, ardından kendisini Bursaspor’a getiren Başkan Mesut Mestan’ı suçlayan açıklamalarda bulunmuştu. Bursaspor’un transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle bu sezon da Erkan Kamat tarafından takımda tutulan Özer, görev aldığı maçların sadece birinde 90 dakika sahada kalabildi. Formsuzluk, sakatlıklar ve cezası nedeniyle takıma gerekli katkıyı veremeyen Özer Hurmacı’nın Bursaspor kariyeri tam bir hayal kırıklığıyla noktalandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X