Bursaspor’da mağlubiyet üzüntüsü

Bursaspor’da, Medipol Başakşehir’e karşı kaybedilen 3 puanın üzüntüsünü yaşanırken, yeşil beyazlı ekibin Medipol Başakşehir karşısındaki galibiyet hasreti ise 5 maça çıktı.

Bursaspor’da mağlubiyet üzüntüsü

Spor Toto Süper Lig’in açılış karşılaşmasında Bursaspor, deplasmanda Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup oldu. Yeşil beyazlı ekibin yeni transferleri Titi, Ekong, Barış Yardımcı, Mikel Agu ve Emmanuel Badu ise ilk kez forma giydi. Teknik Direktör Paul Le Guen’in ilk 11’de şans tanıdığı bu isimlerden özelikle Badu-Agu ikilisi göz doldurdu.

Her iki oyuncu da takımın en fazla topla buluşan futbolcuları olurken, yüzde 93’lük başarılı pas oranı ile oynayan Agu savunmadaki müdahaleleriyle öne çıktı.

KANATLARDAN VERİM ALAMADI

Paul Le Guen, Medipol Başakşehir’e karşı Deniz Yılmaz ve Joshua John ikilisini görevlendirirken, yeşil beyazlı ekip burada ise dilediği verimi alamadı. Maç boyunca yapılan 18 ortadan yalnızca 4’ü isabet bulurken, taraftar Dzon Delarge’ın dışında yeni bir kanat oyuncusunun alınması yönünde görüş birliğine vardı. Bursaspor Başkanı Ali Ay da daha önce yaptığı açıklamada en az 3 transfer daha yapacaklarını ve bunlardan birinin kanat oyuncusu olacağını söylemişti.

SON 5 MAÇINDA SADECE 1 PUAN

Öte yandan, Bursaspor’un Medipol Başakşehir karşısındaki galibiyet hasreti de devam etti.

Son olarak ligin 2014-15 sezonunda Bursa’da oynanan maçta rakibini 4-1’lik skorla geçen yeşil beyazlı ekip, akabinde oynanan 5 maçı da kazanamadı. Geçtiğimiz sezon İstanbul’da oynanan lig maçında olduğu gibi ev sahibi ekip yine 1-0 sahadan galibiyetle ayrılırken, söz konusu 5 mücadelede Bursaspor yalnızca 1 puan alabildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X