Bursaspor’da Mustafa Er dönemi… HAYAL SATMAYACAĞIZ…

Mustafa Er 1 yıllık sözleşme imzalayıp kolları sıvadı… Yeşil beyazlı takımın yeni teknik direktörü Mustafa Er, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Hayal satmayacağız, gerçekçi olacağız, yüzleşeceğiz” dedi.

Bursaspor’da Mustafa Er dönemi… HAYAL SATMAYACAĞIZ…

Bursaspor’da Başkan Erkan Kamat’ın göreve seçilmesinin ardından öze dönüş başladı. Yeşil beyazlı takımın yeni teknik direktörü Mustafa Er ile dün bir yıllık sözleşme imzalandı. Kulüp Başkanı Erkan Kamat, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Bursalı bir teknik adam ve ekibine görevi teslim etmeye karar verdiklerini söyledi. Bu doğrultuda Mustafa Er ile anlaşma sağladıklarını belirten Kamat, “Bursa’da çok önemli ve olumlu bir hava esti. Bu havayla beraber Mustafa Er ve ekibiyle yola çıkma kararı verdik. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim ve Bursa’nın Er’e olan güveni tamdır” dedi.

KİMLER HAZIR GÖRECEĞİZ
Mustafa Er de yeşil beyazlı kulüpte iki yıl aradan sonra görev almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bu zorlu süreçte kendisine güvenenlere teşekkür eden 40 yaşındaki teknik adam Er, şöyle konuştu: “Buna layık olmak için gece gündüz çalışacağız. Zor bir süreçten geçiyoruz. Hayal satmayacağız, gerçekçi olacağız, yüzleşeceğiz. Ciddi anlamda özverili yönetim ve teknik ekip olacak. Bütün şehir bu takıma inanırsa başaramayacağımız hiçbir şey yok. Çok ciddi anlamda hazırlanmamız gerekiyor. Ligin başlamasına az zaman kaldı. Mental ve fiziksel olarak kimlerin hazır olduğunu belirlememiz gerekiyor.”

HERKESİN KALMASINI İSTİYORUZ
“Bazı futbolcuların tedirginliği var. Herkesin kalmasını istiyoruz. Acilen onu çözmeliyiz. Altyapı olarak herkesi tanıyoruz. A Takımda kalan ağabey futbolculara teşekkür ediyorum. Şehri terk edebilirlerdi. Herkes mutlu olmak zorunda. Kolej havası oluşturacağız. Şehrin de destek vermesi gerekiyor. Herkesin yüzünü armaya çevirmek önemli. Manevi olarak destek alırsak maddi destek de gelir. Bursaspor büyük bir camia, hiçbir fedakarlığı unutmaz. Kulüpte kalıp burayı terk etmeyenler mutlaka karşılığını alacaktır.”

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X