Bursaspor’da neler oluyor? İşte son gelişmeler…

Mustafa Er’le yolların ayrılmasından sonra teknik adam arayışları nasıl gidiyor? Batalla takım ayrıldı ancak en yakın arkadaşının Timsah’a transferi gerçekleşti. Erzurumspor maçı öncesi takım altyapı hocalarına emanet edildi… Yönetim, zorlu maç öncesi prim açıkladı… Detaylar haberemizde…

Bursaspor’da neler oluyor? İşte son gelişmeler…

TFF 1.Lig’de bu sezon şampiyonluğu hedefleyen ancak sezonun ilk haftasında Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Bursaspor’da, görevinden istifa eden Teknik Direktör Mustafa Er’in yerine arayış durduruldu.

Mustafa Er ve ekibinin istifasının ardından gündeme gelen isimlere taraftarın eleştirileri üzerine yönetim lideri Emin Adanur’un sağlıklı karar verebilmek için bir hafta beklemek istediği öğrenildi.

İLK ÇALIŞMAYA ÇIKTILAR
Teknik adam arayışını şimdilik rafa kaldıran Bursaspor’u pazartesi akşamı oynanacak BB Erzurumspor maçına U19 Gelişim Ligi Takımı antrenörü Ali Aköz komutasındaki teknik ekip hazırlayacak. Lisans işlemleri için ekibiyle birlikte sağlık kontrolünden geçen 58 yaşındaki A diplomalı teknik adam, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yapılan antrenmanı da yönetiyor.

VAKIFKÖY AKADEMİ GÖREVE
Yeşil beyazlı kulübün altyapısından yetişen, A Takıma kadar yükselen ve daha sonra Vakıfköy’de çeşitli dönemlerde antrenörlük yapan Ali Aköz’ün ekibi de belli oldu. Aköz’ün yardımcılıklarını antrenörler Muzaffer Kabadayı, Serkan Türkay, Kaleci Antrenörü Koray Tanrıverdi ve Atletik Performans Antrenörü Mümin Ceylan yapacak.

TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Bursaspor’un her kademesinde göreve hazır olduklarını belirten Ali Aköz, “Pazartesi akşamı deplasmanda oynayacağımız Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı için bana güvenerek görev veren yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Altyapısından yetiştiğim kulübümde, bu kutsal görevi yapmak benim için büyük bir onur. Şanlı armamız için antrenör arkadaşlarımız ve futbolcu kardeşlerimizle birlikte tüm gücümüzle çalışacağız. Allah utandırmasın inşallah” diye konuştu.

Jorquera Bursa’ya geldi

Bursaspor’un yeniden anlaşma sağladığı Şilili orta saha oyuncusu Cristobal Jorquera dün akşam Bursa’ya geldi. 2016-2018 yılları arasında 2,5 sezon yeşil beyazlı formayı giyen 32 yaşındaki Jorquera, Bursa’ya gelir gelmez eski takım arkadaşları Pablo Batalla ve Sercan Yıldırım ile bir araya gelerek hasret giderdi. Eski dostlar o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı Yeşil beyazlı kulüple 1 yıllık sözleşme yapan Şilili 8 numaranın ‘hoş geldin’ yemeğine tercüman Kaan Özensoy ile fizyoterapist Recep Lokmaoğlu da katıldı. 2020 yılında 1.Lig’de Karagümrük’te oynayan, ancak geçirdiği sakatlık sonrası yaklaşık 1,5 yıl futboldan uzak kalan Jorquera’nın iyileştiği belirtildi. Güney Amerikalı oyuncu, Bursaspor’un bu sezonki 6. yabancısı olarak kayıtlara geçti.

Batalla da takımdan ayrıldı!

Bursaspor’un efsane futbolcuları arasına giren ve antrenörlüğe de Süper Lig şampiyonluğu yaşadığı yeşil beyazlı takımda adım atan Pablo Martin Batalla ile birliktelik kısa sürdü. Teknik Direktör Mustafa Er’in ekibinde yer alan Arjantinli efsane 2.Başkan Emin Adanur’un “Takımda kal” teklifini kabul etmedi. Böylece Mustafa Er ile birlikte Batalla da Bursaspor’dan ayrılmış oldu. Batalla’nın ayrılışı yeşil beyazlı taraftarları hayli üzdü.

Erzurum galibiyetine 500 bin TL prim

Adanaspor ile evinde 1-1 berabere kalarak sezona istediği gibi başlayamayan Bursaspor’da 2. Başkan Emin Adanur, BB Erzurum deplasmanından alınacak galibiyete 500 bin TL prim verilmesini kararlaştırdı. Adanur’un takımın moral motivasyonunu artırmak amacıyla böyle bir karar aldığı bildirildi.

Genç oyuncu 2.Lig’e kiralık gitti

Bursaspor’un 12 oyuncu transfer etmesinin ardından TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor’a 1 yıllığına kiralanan 19 yaşındaki forvet Berat Altındiş,iddialı konuştu. Turgutluspor formasını giyen Berat Altındiş, “Hedefleri olan bir büyük kulüpten hedefleri olan başka bir büyük camiaya geldim. Teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Burada kendimi kanıtlamak ve kulübümün başarısına katkıda bulunmak istiyorum. Burada olduğum için mutluyum. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlısı olsun” dedi. Taner Kestaneci ise, ‘Berat, genç, başarıya aç ve kendisini ispatlamak isteyen bir oyuncu. Heyecanlı ve enerjik bir oyuncu. Berat’ın gücümüze güç katacağından hiç şüphem yok. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun. Berat kardeşime yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X