Bursaspor’da o başvurular çarşamba günü!

Denetim Kurulu için bağımsız adaylık başvurusu yapacaklar, aynı listede yer alacak Hukuk Kurulu adayları ile birlikte 10 Ocak Çarşamba günü 15.00-17.00 saatleri arasında başvuru dosyalarını teslim edecekler.

Bursaspor’da o başvurular çarşamba günü!

Bilindiği gibi TFF ve disiplin kurulları kaldırılmıştı. Disiplin süreçleri de yeni oluşturulan Hukuk Kurulu tarafından yürütülecek.

Denetim Kurulu ve Hukuk Kurulu aynı çarşaf listede, yönetimden ayrı sandıklarda oylanarak seçilecek.

Denetim Kurulu listesinde (iktisadi idari bilimler veya hukuk fakültesinden lisans mezunu ve 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip ya da 5 yıllık mali müşavirlik ruhsatına sahip olan) 3 Asıl ve 3 Yedek; aynı listede seçime girecek Hukuk Kurulu için ise (hukuk fakültesi mezunu ve beş yıllık mesleki tecrübeye sahip) 3 Asıl 3 Yedek üye yer alması gerekiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X