Bursaspor’da öğrenilmiş çaresizlik! Malum sonun habercisi…

Bursaspor’da futbolcuların sahada ortaya koyduğu görüntü malum sonun habercisi… 15 maçtır kazanamayan ve adeta öğrenilmiş çaresizlik yaşayan yeşil beyazlı ekibin düşme hattının üstünde yer alan Altınordu ile puan farkı 10’a yükseldi.

Bursaspor’da öğrenilmiş çaresizlik! Malum sonun habercisi…

Emre KURTBAY

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta deplasmanda Ankara Demirspor’a 2-0 mağlup olarak galibiyet hasretini 15 maça çıkaran ve 13 puanla son sırada kalmaya devam eden Bursaspor, kümede kalma ümitlerini iyice azalttı.

Uzun süredir kazanamamasına rağmen eline geçen fırsatları değerlendiremeyen ve ateş hattından çıkma şanslarını tepen yeşil beyazlı ekipte futbolcuların gösterdiği kötü performans camianın karamsarlığını daha artırdı.

İYİ NİYET YETMİYOR

Transfer tahtasının açılamaması nedeniyle 3,5 milyonluk bir kentin tüm yükünü omuzlarında hisseden Bursasporlu futbolcuların üzerinde baskı kazanılamayan her maç sonrasında daha da artıyor.

Takımın bu durumdan çıkması adına ortaya iyi bir görüntü koymak isteyen ancak bu iyi niyeti sahaya yansıtamayan oyuncular, özgüvenlerini de bir türlü yakalayamıyor.

ARTIK REAKSİYON GÖSTERİN

Sezon başından bu yana sadece 3 maç kazanabilen ve 3 puanı önceki yönetimin iş bilmezliği sonucu silinen Bursapor’un düşme hattının hemen üzerinde yer alan Altınordu ile arasında olan puan farkı 10’a yükseldi.

Bu haftayı bay geçecek Timsah’ın rakipleriyle olan puan farkının artması da muhtemek. Adeta öğrenilmiş çaresizlik yaşayan Bursaspor’da oyuncuların bu durumda raksiyon verip veremeyeceği merak ediliyor.

Şengül’le de gülemedik!

Ligde 15 maçtır kazanamayan Bursaspor’un bu sezon dördüncü teknik adamı olan Ümit Şengül yönetiminde de yüzü gülmedi. Deplasmanda oynanan Ankaraspor karşılaşmasıyla göreve başlayan ve yeşil beyazlı takımın başında 5 maça çıkan Şengül, bu maçlarda 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

SADECE BİR GOL

İç sahada oynanan karşılaşmalarda Nazilli Belediyespor ile 0-0, Beyoğlu Yeni Çarşı ile 1-1 berabere kalan Bursaspor, deplasmanda oynadığı Ankaraspor, Altınordu ve Ankara Demirspor maçlarından 2-0’lık mağlubiyetlerle ayrıldı. Yeşil beyazlılarda Şengül’den önce Yalçın Gündüz, Nedim Vatansever ve Murat Sözkesen teknik sorumlu olarak görev yapmıştı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X