Bursaspor’da OHAL!

Bay haftasını iyi değerlendirmek isteyen Bursaspor çalışmalara ağırlık verdi… İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde kampa giren yeşil beyazlı ekip ekstra antrenmanlarla eksiklerini kapatmayı planlarken farkın daha fazla açılmaması adına rakiplerin puan kaybını bekleyecek.

Bursaspor’da OHAL!

Emre KURTBAY

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 15 maçtır galibiyet alamayan ve 13 puanla son sıraya demir atan Bursaspor’da bay geçilen haftayı daha verimli geçirmek adına olağanüstü hal ilan edildi.

Oyuncuları Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde kampa alan Teknik Direktör Ümit Şengül, fiziksel güçlenmelerin yanı sıra mental olarak da güçlenmeleri adına da ekstra çalışmalar gerçekleştirecek.

DAHA FAZLA TAKTİK

Gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan yeşil beyaz beyazlı ekibin taktik çalışmalara da ağırlık vermesi bekleniyor. Teknik Direktör Ümit Şengül daha önce yaptığı açıklamada “Bazı eksikliklerimiz var onları da çalışarak gidermeye çalışıyoruz. Taktik anlamda da yavaş yavaş istediklerimizi sahaya yansıtan bir takım göreceksiniz” ifadelerini kullanmıştı.

MUCİZE GEREKİYOR

Kümede kalmak için bir mucizeye ihtiyaç duyan Bursaspor’un, ateş hattının bir basamak üzerinde yer alan Altınordu ile arasında 10 puanlık fark bulunuyor. Son galibiyetini 28 Ekim’de alan Timsah’ın, kalan 11 maçtan en az 7-8 tanesini kazanması ve rakiplerinin de puan kaybetmesi gerekirken önümüzdeki ilk maç olan Bucaspor 1928 karşılaşmasında gösterilecek performans merakla bekleniyor.

Kalede değişiklik olur mu?

Ligde oynadığı 25 maçta yediği 43 golle, 48 gol yiyen Kırşehir FSK’nın ardından Zonguldak Kömürspor ile birlikte en çok gol yiyen ikinci takım konumunda yer alan Bursaspor’da kalede bir değişiklik olup olmayacağı merak ediliyor. Hücumda büyük sıkıntı çeken ve gol yollarında yokları oynayan yeşil beyazlılar, savunma anlamında da istediklerini bir türlü gerçekleştiremiyor.

ŞANS BEKLİYORLAR

Bu sezon rakiplere kalesini kapatmakta zorlanan ve sadece 3 maçta gol yemeyen Bursaspor’da Deniz Aydın’ın arkasında genç file bekçileri Kerem Matışlı, Talha Yakın ve Berkay Kartal da Teknik Direktör Ümit Şengül’den şans bekliyor. Fikstür gereği Bay geçtiği için haftayı maç yapmadan tamamlayacak Timsah’ta, 2 Mart Cumartesi günü oynanacak Bucaspor 1928 karşılaşmasında Şengül’ün kalede kime şans vereceği merak ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X