Bursaspor’da önlenemeyen tehlike! Kaç isim kaldı?

Transfer tahtası kapalı olan Bursaspor’da yaprak dökümü sürüyor… Yuvadan uçan isimlere son olarak Burak Altıparmak da katılınca sayı 15’e yükseldi… Başka giden olmadığı takdirde yeşil beyazlı takımın elinde genç ağırlıklı 27 isim kaldı.

Bursaspor’da önlenemeyen tehlike! Kaç isim kaldı?

Tarihinde ilk kez TFF 2. Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da oluşturulacak kadro yapısı merak ediliyor. Transfer tahtası kapalı olan yeşil beyazlılarda sözleşmesi biten oyuncuların yanı sıra sözleşmesi devam eden isimlerden bazıları da takımdan ayrılmaya başladı. 3 milyon lira bonservis ödenen kaleci Erhan Erentürk’ün sözleşmesi devam etmesine rağmen tek taraflı fesih yapmasının ardından, 3 sezondur Bursaspor forması giyen ve takım kaptanlığı yapan Burak Altıparmak da sözleşmesini yenilemedi ve takımdan ayrılarak 1. Lig ekiplerinden Manisa FK’ya transfer oldu.

15 FUTBOLCU AYRILDI
Statü gereği yabancı oyuncu oynatamayacak Bursaspor, bu oyuncularla da kulübün menfaatine uygun olarak yollarını ayırmaya çalışıyor. Diğer yandan sözleşmesi 30 Haziran Perşembe günü itibarıyla sona erecek isimlerden Mehmet Erdem Uğurlu’nun takımda kalması beklenirken, sözleşmeleri devam eden tecrübeli oyunculardan Enver Cenk Şahin, Hasan Ayaroğlu ve Kubilay Sönmez ile genç kaleci Canberk Yurdakul’un takımla devam edip etmeyecekleri belirsizliğini koruyor. Yabancılarla birlikte sözleşmesi sona eren ve anlaşmasını fesheden futbolcu sayısı bugün itibarıyla 15 olarak göze çarpıyor. 2. Lig gibi sert bir ligde boy gösterecek yeşil beyazlı ekipte, geriye kalan genç ağırlıklı kadrodan 27 oyuncunun ise sözleşmesi devam ediyor.

KİRALIKLAR DÖNÜYOR
Geçen sezonu 2. Lig takımlarından Isparta 32 Spor’da kiralık olarak geçiren Ertuğrul Kurtuluş ve Ozan İsmail Koç ile Amed Sportif ve Niğde Anadolu FK formalarını giyen Çağatay Yılmaz da yeni sezon kadrosunda yer alacak isimlerden olacak. Bursaspor yönetimi, teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda U16 ve U17 takımlarından da gelecek vadeden isimleri belirleyip, profesyonel sözleşme imzalatarak A takım bünyesine dahil etmeyi planlıyor. 27-28 Ağustos’ta başlayacak lig öncesinde yeşil beyazlılar sezonun ilk çalışmasını, Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde 13 Temmuz Çarşamba günü Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X