Bursaspor’da sabırsız bekleyiş! Hangi oyuncular imza atacak?

Yönetim, bir taraftan transfer tahtasını açmaya, diğer taraftan yabancı oyuncu kontenjanını boşaltmaya çalışıyor… Prensip anlaşmasına varılan Cenk Şahin ile birlikte Pawel Olkowsk ve Ognjen Ozegovic’in bir kaç gün içerisinde yeşil beyazlı renklere bağlanması bekleniyor.

Bursaspor’da sabırsız bekleyiş! Hangi oyuncular imza atacak?

Süper Lig hedefiyle başladığı sezonun 20. haftasında 20 puanla düşme hattına gömülen Bursaspor’da gözler takıma yeni katılacak oyunculara çevrildi. Bu sezon özellikle gol yollarında büyük sıkıntı çeken yeşil beyazlı takımın BB Erzurumspor karşısındaki mücadeleci futbolunu skora yansıtamaması camiada transfer beklentilerini iyice yükseltmiş durumda.

KONTENJAN AÇILACAK
Sezon başında açılan transfer tahtasının 70 bin Euro’luk borç nedeniyle kapanması üzerine tahtayı açmak için yeniden görüşmelere başlayan yönetimin bu sorunu bir iki gün içerisinde ortadan kaldıracağı öğrenildi. Kadrodaki 8 yabancı oyuncunun 3 veya 4’üyle yolları ayırmak için hem futbolcular hem de menajerleriyle görüşen yönetim kontenjanı boşaltır boşaltmaz prensip anlaşmasına varılan futbolcularla resmi sözleşme imzalayacak.

OYUNCULAR BEKLEMEDE
Teknik Direktör Tamer Tuna ve Sportif Direktör Deniz Kolgu’nun hazırladığı transfer listesinde en ön sıralarda yer alan Gaziantep FK’dan kiralanacak olan kanat-forvet Enver Cenk Şahin imzaya hazır. Yine aynı takımdan sağbek ve stoper bölgesinde görev yapabilen Pawel Olkowski ile Adanaspor’dan ayrılan ve şuan boşta bulunan santrfor Ognjen Ozegovic’nin de Eyüpspor maçı öncesinde kadroya dahil edilmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X