Bursaspor’da ‘Sağlam’ antrenman

Yeni sezona kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla hazırlanan Bursaspor’da tempo, her geçen gün artarken yeşil beyazlı futbolcular, bu sabah teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yorucu bir antrenman gerçekleştirdi.

Bursaspor’da ‘Sağlam’ antrenman

Yeşil beyazlı futbolcular, antrenör Ömer Erdoğan’ın gerçekleştirdiği antrenmanın ilk bölümünde güç geliştirici çalışması gerçekleştirdi. Teknik direktör Sağlam, daha sonra futbolcularını gruplara ayırodı. Daha sonra ise yeşil beyazlı futbolcular, ikiye ayrılarak dar alanda pres ve pas çalışması gerçekleştirdi. 

Hava sıcaklığı antarken Bursaspor’un antrenman temposu da arttı. Yeşil beyazlı futbolcular, sürat koşuları yapmaya başladılar. Bursaspor’un antrenmanı, yarı sahada yapılan iddialı çiftkale maçla noktalandı. 

ÖZEL MAÇ BASINA KAPALI 

Bursaspor, akşam üzeri ise Özlüce Tesisleri’nde saat 18.00’de Pilot Takım Yeşil Bursa AŞ ile yaptığı hazırlık karşılaşması yapacak. Hazırlık maçının medya mensuplarına kapalı olduğu bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X