Bursaspor’da şimdi ne olacak?

Altınordu yenilgisi ve Ali Akman’ın Eintracht Frankfurt’a imza atması şehirdeki olumlu havayı tersine çevirdi… Mustafa Er yönetiminde bu sezon önemli işlere imza atan yeşil beyazlı takımın ligde kalan 15 haftada en azından play-off hedefine ulaşabilmesi için moral desteğine ihtiyacı var.

Bursaspor’da şimdi ne olacak?

ERDAL AKÇAY

Süper Lig’in 5. şampiyonu Bursaspor, TFF 1.Lig’de bu sezon Vakıfköy Futbol Akademisi çıkışlı genç oyuncularıyla önemli işlere imza atıyor. Teknik Direktör Mustafa Er yönetiminindeki Bursalı teknik heyet, genç oyuncuları harmanlayıp kısa sürede ortaya çıkardıkları takımla hem ligde hem de kupada sergilenen mücadeleyle tüm Türkiye’nin yüzünü Bursaspor’a döndürdü.

CAN SIKICI GELİŞMELER
Mali yönden zor günler geçiren ve transfer tahtası kapalı olduğu için tarihinde ilk kez iki transfer dönemini birden boş geçiren yeşil beyazlı kulüpte son yaşanan gelişmeler fazlasıyla can sıktı. Altınordu maçının uzatma anlarında yenen golle kaybedilmesiyle bu sezon ilk kez play-off hattına girme fırsatını kaçıran Bursaspor’da en büyük hayal kırıklığı ise sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan genç yıldız adayı Ali Akman’ın Eintracht Frankfurt’a imza atması oldu.

KARARI MUSTAFA ER VERSİN
Bursaspor’a bonservis bedeli kazandırmadan sadece 640 bin liralık yetiştirme ücretiyle elden kaçırılan Ali Akman’ın bu davranışı camiada haklı olarak büyük tepkilere yol açtı. Erkan Kamat yönetimi süreçle ilgili Ali Akman’ı kadro dışı bıraktı.

OLUMLU HAVA DAĞILMAMALI

Demirspor deplasman galibiyetinin ardından şehirdeki oluşan olumlu havanın daha fazla dağılmaması şart. Oynanacak 15 maç ve ortada 45 puan var. Teknik Direktör Mustafa Er komutasındaki yeşil beyazlı takımın play-off potasına girebilmesi için üzerindeki 3 takımla arasında toplamda sadece 4 puan fark olduğunu da unutmamak gerek. Play-off hedefine ulaşabilmek için takımın her zamankinden daha fazla moral desteğine ihtiyacı var.

Sarı tehlike!

Pazartesi akşamı TFF 1.Lig lideri Giresunspor ile kritik bir maça çıkacak olan Bursaspor’da zorlu karşılaşma öncesinde 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Giresun’un yeni hizmete giren stadında oynanacak maça Burak Kapacak, Özer Hurmacı, Ramazan Keskin, Burak Altıparmak ve Cüneyt Köz 3’er sarı kartla çıkacak. Sarı kart cezalarını Altınordu maçında çeken Emirhan Aydoğan ve Furkan Emre Ünver ise Giresunspor deplasmanında takımdaki yerlerini alacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X