Bursaspor’da Sinan Bür yeniden aday olacak mı? Teksas’ın iftarında resmen açıkladı…

Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür, 18-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olağan genel kurul öncesinde göreve devam etmek istediklerini söyledi.

Bursaspor’da Sinan Bür yeniden aday olacak mı? Teksas’ın iftarında resmen açıkladı…

Emre KURTBAY

Teksaslı Bursasporlular Derneği’nin Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda düzenlediği ve 1.100 taraftarın katıldığı geleneksel iftar yemeğinde konuşan Başkan Bür şunları dile getirdi:

“Geleneksel iftar programınıza katılmaktan ben ve arkadaşlarım çok mutlu olduk. Bursaspor taraftarlarının bu zor günde bile bir araya gelmesi bizi mutlu etti. Yönetime geldiğimiz günden beri fair-play çerçevesinde takımı desteklediniz. Çocuklarımıza hep olumlu şeyler söylediniz. Bunun bundan sonrasında da devam etmesini istiyoruz.

İnşallah bu üzücü tabloyu en kısa zamanda, en hızlı ve Bursaspor’a layık şekilde sergilemek istiyoruz. Biz görevimize devam etmek istiyoruz. Tabii Bursaspor’un sorunları çok.”

Yiğit düştüğü yerden kalkacak

Her ne olursa olsun Bursaspor’un bu durumdan çıkacağını belirten Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Ertuğ Toker ise şunları söyledi: Geçmişten çıkardığımız önemli dersler var. Odaklandığımız konu da tek; Bursaspor’umuzun geleceği. Bugünkü gibi birlik ve beraberlik içinde, samimiyetle güzel yarınlara yürümek istiyoruz. “Ben de varım” diyen kim varsa bizdendir. Geçmişi unutmayacağız ama geçmişe takılı da kalmayacağız. Kentimizin tümünün desteğini arkasına alabilecek, güvenilir, güçlü ve işini bilen bir yapı ile, sağlam adımlarla, yeniden hak ettiğimiz yere dönmek istiyoruz. Kentimizi yönetenlerden ve şehrimizin iş dünyasından kulübümüze omuz vermelerini bekliyoruz.

Biz, bu yolda, olmamız gerektiği gibi yalnızca destekçi olarak konumlanıcağız. Koruycaz, kollayacağız. Bizim işimiz bu. Bursaspor için bu kent bir masa etrafında toplanırsa, biz sadece o masaya oturanları alkışlayan el olacağız. Ne masada olmak gibi bir derdimiz var, ne de başka bir niyetimiz. Bunu herkes bugünden bilsin.

Bursaspor her zora düştüğünde sevinenler de tekrar duysunlar; Sevdanın ligi falan olmaz kardeşim. Ne yaşanırsa yaşansın, kim ne söylerse söylesin; İnadına Bursaspor, inadına Teksas demeye devam edeceğiz. Bu şehir ve bu camia bu sınavı daha önce başarı ile verdi, yine verecek kimse merak etmesin. Yiğit düştüğü yerden kalkacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X